Društvo
Trending

Skupština: Potvrđeni mandati novim odbornicima, smene direktora u javnim preduzećima i gradskom veću

Treća sednica Skupštine grada kojom je predsedavala Zorica Jović počela je potvrđivanjem mandata odbornicima Neli Dimitrijević, profesorki srpskog jezika i književnosti i Nemanji Nuhijeviću, strukovnom ekonomisti sa izborne liste ,,Hrabro za Vranje- SRCE, DS, PSG, Ekološki ustanak-Ćuta“.

U nastavku sednice odbornici lokalne skupštine usvojili su Rešenje o prestanku mandata vršioca dužnosti direktora JP ,,Vodovod“ Vranje, kao i Rešenje o imenovanju v.d direktora ovog javnog preduzeća. Na ovu funkciju postavljen je Dejan Ivanović, master ekonomista.

Takođe, usvojena su Rešenja o prestanku mandata vršioca dužnosti  direktora  JU Pozorište ,,Bora Stanković“ i Rešenje o imenovanju glumice Kristine Janjić Stojanović za v.d direktora ove javne ustanove.

Takođe, usvojeno je  Rešenje o prestanku mandata vršioca dužnosti  direktora  JU Istorijski arhiv ,,31.januar“ , kao i Rešenje o imenovanju Nenada Jovića, diplomiranog ekonomistu za v.d direktora pomenute javne ustanove.

Takođe, na sednici Skupštine utvrđen je prestanak funkcije člana Gradskog veća, Dejanu Ivanoviću zbog podnete ostavke i za novog člana Gradskog veća za resor nacionalne manjine, etničke zajednice i nevladine organizacije izabran je Saša Stamenković, diplomirani geolog.

Back to top button