Društvo
Trending

Simpo - mesto za kupovinu kvalitetnog nameštaja

Dom je mesto gde stanuje sreća, zato se potrudite se da ga opremite nameštajem koji stvara opuštajuću i ugodnu atmosferu prilagođenu vama i porodici.  Neka vaš izbor budu kvalitetni proizvodi, koji će dugo biti deo vašeg doma. Možete ih potražiti u SIMPU koji selekcijom najboljih materijala stvara visokokvalitetan nameštaj, vrhunskog dizajna i udobnosti.

GOTOVINSKI POPUSTI U MARTU

U SIMPU vas očekuju fantastični popusti za gotovinsko plaćanje u martu:

  • 15% na pločasti nameštaj sa lagera,
  • 20% na ostali nameštaj i dušeke.

Svaki kupac, bez obzira na vrednost kupovine može postati član SIMPO Loyalty kluba i u skladu sa propisanim uslovima koristiti dodatne loyalty popuste. Kompletnu informaciju o tome možete potražiti OVDE.

   

IZRADA OD NAJKVALITETNIJIH MATERIJALA

Prilikom opremanja dnevne sobe, kao centralne prostorije u domu, posebnu pažnju posvetite izboru tapetarskih proizvoda, jer  utiču na vašu svakodnevnu udobnost.  Kombinujući najbolje sirovine u izradi ovih proizvoda, od prirodnih poput punog bukovog drveta koje se koristi za izradu drvenog rama, preko različitih vrsta pene, mehanizama, do pažljivo izabranih štofova i koža, uz višedecenijsko iskustvo radnika u proizvodnji, stvaraju se prepoznatljivi SIMPO proizvodi – garniture, fotelje, trpezarijske stolice, taburei i sl. Za izradu pločastog nameštaja  – trpezarijskih i klub stolova, komoda, vitrina, biblioteka, ormara, kreveta itd. koristi se oplemenjena iverica, puno drvo, furnir i medijapan u različitim bojama i drvenim teksturama. I u proizvodnji dušeka SIMPO se aktivno bavi potrebama svojih kupaca. Kombinuje najbolja tehnološka iskustva i inovativne materijale, te kroz paletu dušeka sa žičanim i džepnim  jezgrom, kao i dušeka od pene, svojim potrošačima omogućava najbolje uslove za okrepljujući san i odmor.

U SIMPU možete pronaći nameštaj za opremanje svih prostorija u domu, kao i za opremanje radnih ambijenata. Svi proizvodi su od materijala koji imaju sertifikate o kvalitetu i zadovoljavaju ISO standarde kvaliteta. Lepila ne zagađuju životnu sredinu i ne utiču na zdravlje ljudi.

Posetite SIMPO salone i izaberite nameštaj za svoj dom, ponuda sa sjajnim popustima traje do kraja marta 2024. godine.

PREVOZ I MONTAŽA PROIZVODA

Sva roba kupljena u SIMPU čija je vrednost preko 25.000 dinara prevozi se besplatno do 30 km od salona. Montaža je besplatna za svu robu bez obzira na njenu vrednost.

SIMPO SALONI U VRANJU I BUJANOVCU

Vranje:

Tržni centar, Pariske komune 1. Kontakt telefon: 017/432-567.

KLUZ, Stefana Prvovenčanog 58. Kontakt  telefon:  017/416-556.

Bujanovac:

Trg Karađorđa Petrovića bb. Kontakt telefon: 017/851-048.

Radno vreme SIMPO salona je od 9 do 20 h svakog radnog dana, subotom od 9 do 18

Back to top button