Društvo
Trending

Raspisani Javni pozivi iz oblasti poljoprivrede

Grad Vranje raspisao je javni poziv za dodelu podsticajnih sredstava u poljoprivredi u 2024. godini na teritoriji grada, kojim su obuhvaćeni sektori poljoprivredne proizvodnje – Sektor mleko, Sektor voće, grožđe, povrće (uključujući pečurke) i cveće,  Sektor ostali usevi (žitarice, industrijsko, aromatično i začinsko bilje i dr.),  Kontrola i sertifikacija organske proizvodnje i Investicije za unapređenje i razvoj ruralne infrastukture  (iskop/bušenje bunara).

Takođe, raspisan je i Javni poziv za dodelu budžetskih sredstava za finansiranje i sufinansiranje programa udruženja građana u oblasti poljoprivrede radi zaštite poljoprivrednih resursa od elementarnih nepogoda iz budžeta grada Vranja za 2024. godinu na teritoriji grada Vranja.

Sve informacije i pomoć prilikom konkurisanja po Javnom pozivu možete dobiti u Službi za poljoprivredu, šumarstvo, vodoprivredu i ruralni razvoj, Kancelatija br. 37, Gradske uprave grada Vranja, ulica Kralja Milana br.1, kontakt telefon 017/402-348 svakog radnog dana.

Javni pozivi su objavljeni na zvaničnom sajtu grada  www.vranje.org.rs.

Back to top button