Politika
Trending

Proglašena Zbirna izborna lista kandidata za odbornike Skupštine Grada Vranja

Na osnovu člana 44. stav 1. Zakona o lokalnim izborima, Gradska izborna komisija Grada Vranja, na sednici održanoj 29. novembra 2023. godine, donela je Odluku o utvrđivanju Zbirne izborne liste kandidata za odbornike Skupštine Grada Vranja, za izbore raspisane za 17. decembar 2023. godine.

Gradska izborna komisija u Vranju proglasila je sedam izbornih listi sa ukupno 344 kandidata za odbornike lokalne skupštine, koji će učestvovati na izborima 17. decembra.

Prva je proglašena Izborna lista ,,Aleksandar Vučić- Vranje ne sme da stane“ sa 65 kandidata za odbornike Skupštine grada.

Na drugom mestu je lista ,,Za bratstvo i jedinstvo” sa 21 kandidatom, na trećem ,,Jedinstvena Srbija-Dragan Marković Palma“ sa 65 kandidata, dok je na četvrtom mestu izborna lista ,,Ivica Dačić-premijer Srbije“ sa 65 kandidata.

Pod rednim brojem pet je izborna lista ,,Hrabro za Vranje- SRCE, DS, PSG, Ekološki ustanak-Đuta“ sa 65 kandidata, zatim na šestom izborna lista ,,Za naš Grad -Miroslav Miki Aleksić-Marinika Tepić“ sa 50 kandidata i na sedmom lista DR MILOŠ JOVANOVIĆ – NADA ZA VRANjE – Srpska kolicija  NADA -Nacionalno demokratska alternativa – Nova Demokratska stranka Srbije (Novi DSS) – Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) – Vojislav Mihailović sa 13 kandidata za odbornike.

Zbirna izborna lista kandidata za odbornike Skupštine Grada Vranja

Back to top button