Kultura
Trending

Pozorišni i bioskopski repertoar

Na repertoaru vranjskog teatra u večeras, 14. februara, u 20 sati je predstava ,,4 zida ili tragikomedija o karantinu“, koju je na scenu vranjskog teatra postavio beogradski reditelj Stevan Bodroža.

Na dečjoj sceni u nedelju, 18. februara, od 12 sati je predstava ,,Pinokio“, vranjskog teatra čiju režiju potpisuje Darko Kovačovski.

Kada je u pitanju bioskopski repertoar ove subote, 17. februara, biće prikazana dva filma. U terminu za mališane, od 12 sati je film ,, Škola magičnih životinja 2“. Reč je o avanturističkoj komediji za celu porodicu. Ovaj film je nastavak voljene avanture sa animiranim životinjama u CGI-u. Priča prati Idu i Benija, koji pohađaju Vinterštajn školu, koja i nije obična, već škola magičnih životinja, a povodom školske godišnjice učenici žele da izvedu mjuzikl. Hoće li se probe završiti u haosu ili će se razred usredsrediti na predstavu? I šta se dešava sa čudnim rupama u školskom dvorištu? Uz pomoć svojih magičnih životinja, moraće da reše misterioznu zagonetku i da nauče ono što je zaista važno: timski rad“, stoji u opisu filma.

Na večernjoj sceni od 20 sati je film ,,Madam Veb“. Reč je o akcionom, avanturističkom filmu sa elementima naučne fantastike, koji se upravo pojavio u našim bioskopima. ,,Za razliku od tipičnog žanra, ,,Madam Veb“ priča samostalnu priču o poreklu jedne od najmisterioznijih junakinja izdavačke kuće Marvel. U napetom trileru glumi Dakota Džonson kao Kasandra Veb, bolničarka na Menhetnu koja se suočava sa otkrićima o svojoj prošlosti, povezuje se sa tri mlade žene koje čeka moćna budućnost… ako uspeju da prežive smrtonosnu sadašnjost“, poručuju iz produkcije.

Karte za sve programe, pozorišne i bioskopske, osim na biletarnici mogu se kupiti i onlajn, na sajtu Pozorišta.

Back to top button