Kultura
Trending

Pozorišni i bioskopski repertoar za predstojeći vikend

Na repertoaru vranjskog teatra u petak, 15 decembra, na večernjoj sceni, od 19 sati, je predstava ,,Ništa nećemo zaboraviti“, a već u nedelju, 17. decembra, na dečijoj sceni od 12 sati je komad ,,Čarobnjak iz Oza“.

Kada je u pitanju bioskopski repertoar predstojeće subote, 16. decembra, biće prikazana dva filma. U terminu za mališane, od 12 sati, je  animirani avanturistički film za celu porodicu, pod nazivom ,,Pačija posle“. ,,Reč je o uzbudljivom i nepoznatom putovanju, sa zabavnom, pernatom porodicom, putovanje kakvo ćemo prvi put doživeti u novoj, originalnoj animiranoj komediji PAČIJA POSLA“, poručuju iz produkcije.

U večernjim satima, tačnije od 18 i 21 sat, na repertoaru je film ,,Napoleon“. ,,Napoleon“ je epski akcijski spektakl koji detaljno prikazuje uspone i padove legendarnog francuskog cara Napoleona Bonaparte, kojeg glumi dobitnik Oskara Joakin Feniks. Nasuprot zadivljujućoj pozadini filmskog stvaralaštva velikih razmera koje je stvorio legendarni reditelj Ridli Skot, film prikazuje Bonapartin nemilosrdni put do moći kroz prizmu njegovog zavisničkog, promenljivog odnosa sa svojom jedinom istinskom ljubavlju, Džozefinom, pokazujući svoje vizionarske vojne i političke taktike protiv nekih od najdinamičnijih bitaka ikada snimljenih.

Karte za pozorišne predstave i filmske hitove osim na biletarnici,  mogu se kupiti i onlajn na sajtu Pozorišta.

Back to top button