Društvo
Trending

Novogodišnji popusti u Simpu

Ukoliko želite da vaš porodični dom oplemenite novim nameštajem, da stvorite beskrajnu toplinu i udobnost kako bi praznična čarolija trajala  što duže, posetite SIMPO salone. SIMPO je pripremio odlične novogodišnje popuste koji traju do kraja januara i važe samo za gotovinsko plaćanje:

  • od -25% do -35% na dušeke i
  • od – 20% do -35% na ceo asortiman nameštaja.

Članovi SIMPO loyalty programa mogu ostvariti i dodatne popuste. Kupovinom u vrednosti od najmanje 120.001 do 300.000 dinara, na osnovu jedne ili više kupovina (kumulativno) sa loyalty karticom ostvaruju dodatni popust od 2% na kasi. Kupovinom  u vrednosti od 300.001 do 600.000 dinara dobijaju dodatni popust od 3%, na iznos poslednjeg računa sa svim odobrenim popustima. Loyalty kartice se odobravaju isključivo fizičkim licima, a popust se može ostvariti za sve vidove plaćanja. Više informacija potražite OVDE.

Penzionerima i vlasnicima legitimacija izdatih od strane Ministarstva za rad, boračka i socijalna pitanja odobrava se dodatni popust od 5% na sve redovne popuste za gotovinsko plaćanje. Kompletnu informaciju o navedenim popustima pogledajte OVDE.

NAMEŠTAJ ZA SVAKI ENTERIJER

Stvoreni u savršenoj harmoniji kvaliteta, funkcionalnosti i modernog dizajna, SIMPO proizvodi namenjeni su opremanju dnevnih soba, trpezarija, spavaćih i dečijih soba, predsoblja, kao i poslovnog prostora.

Predlažemo vam nekoliko modela sa kojima možete osvežiti vaš enterijer.

Madawi ugaona garnitura je fiksni model. Prilagodljiva je kako tradicionalnom tako i modernom stilu uređenja. Izborom ugla savršeno je možete uklopiti u vaš prostor. Izrađuje se u štofu i koži.

Dizajn Nily  fotelje dolazi do izražaja u svakom ambijentu. Idealna je za moderne stanove, ali i za hotele ili neke druge javne prostore kojima je potrebna elegancija dopunjena udobnošću. Izrađuje se u štofu. Savršene linije ove fotelje možete naglasiti kontrastnom bojom paspula.

Safira trpezarijski sto svojim otmenim dizajnom, visokom funkcionalnošću i drvenom strukturom, stvara pravu domaću atmosferu u vašem dolu. Proizvodi se u nekoliko dimenzija, sa ili bez funkcije razvlačenja. Kod modela sa funkcijom razvlačenja ima mogućnost produžetka za dodatnih 40 cm.

Rea krevet odličan je za različite veličine spavaćih soba, jer od ponuđenih dimenzija možete izabrati onu koja će se savršeno uklopiti u vaš prostor i kombinovati sa ostalim nameštajem. Izrađuje se u koži i štofu, sa i bez mehanizma.  Dušek se kupuje posebno.

PREVOZ I MONTAŽA

SIMPO proizvode možete kupiti na 26 lokacija širom Srbije. Sva roba kupljena u SIMPU čija je vrednost preko 25.000 dinara prevozi se besplatno do 30 km od salona. Za svu robu kupljenu u SIMPO salonima, montaža je besplatna. Više informacija potražite OVDE.

SIMPO SALONI U VRANJU I BUJANOVCU

Vranje:

Tržni centar, Pariske komune 1. Kontakt telefon: 017/432-567.

KLUZ, Stefana Prvovenčanog 58. Kontakt  telefon:  017/416-556.

Bujanovac:

Trg Karađorđa Petrovića bb. Kontakt telefon: 017/851-048.

Radno vreme SIMPO salona je od 9 do 20 h svakog radnog dana, subotom od 9 do 18

Back to top button