Društvo
Trending

Mesec rođendanskih popusta u Simpu

SIMPO u novembru slavi 60. rođendan i u čast velikog jubileja pripremio je za kupce rođendanske popuste na kompletan asortiman. Kao znak pažnje i zahvalnosti za ljubav i poverenje koje mu kupci ukazuju već punih 60 godina, popusti očekuju sve koji se odluče na kupovinu nameštaja i dušeka tokom novembra. Popusti važe za gotovinsko plaćanje:

  • 25% popusta na dušeke,
  • od 20 do 35 % popusta na ostali nameštaj. 

Pored ovih popusta kupci mogu ostvariti i dodatne loyalty popuste ukoliko poseduju loyalty karticu. Više informacija o tome potražite na strani Loyalty program

Mesec rođendanskih popusta u Simpu

Uz  SIMPOV nameštaj svaki dom će postati mesto gde nastaju najlepše porodične uspomene. SIMPO nameštaj, prepoznatljivog dizajna i kvaliteta, izbor je mnogih generacija još od 1963. godine.

Tradiciju kupovine u SIMPU su započele bake i deke, zatim su kupovale mame i tate, i sada je došao red na decu. Zato iskoristite sjajnu priliku da kupite omiljene proizvode na super popustima i nastavite započetu tradiciju u uređenju vašeg doma.

Mesec rođendanskih popusta u Simpu

USLOVI KUPOVINE

SIMPO svojim kupcima nudi fleksibilne uslove kupovine. Pored gotovinskog plaćanja kupci se mogu odlučiti i za  odloženo plaćanje čekovima građana, sindikalne kredite na 12 meseci ili potrošačke kredite. Brojne benefite donose i kartice pogodnosti Ministarstva unutrašnjih poslova i „Naš heroj“. Odobravaju se i specijalni popusti za penzionere i nosioce boračkih legitimacija. Na sledećem linku možete se detaljnije informisati o svim uslovima kupovine.

 PREVOZ I MONTAŽA PROIZVODA

Sva roba kupljena u SIMPU čija je vrednost preko 25.000 dinara prevozi se besplatno do 30 km od salona. Montaža je besplatna za svu robu bez obzira na njenu vrednost.

Mesec rođendanskih popusta u Simpu

SIMPO SALONI U VRANJU I BUJANOVCU

Vranje:

Tržni centar, Pariske komune 1. Kontakt telefon: 017/432-567.

KLUZ, Stefana Prvovenčanog 58. Kontakt  telefon:  017/416-556.

Bujanovac:

Trg Karađorđa Petrovića bb. Kontakt telefon: 017/851-048.

Radno vreme SIMPO salona je od 9 do 20 h svakog radnog dana, subotom od 9 do 18 h.

Back to top button