Politika
Trending

Hrabro za Vranje: Hvala svim Vranjancima na glasovima uprkos pritiscima,bićemo glas naroda u lokalnom parlamentu

Koalicija “Hrabro za Vranje: SRCE, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Ekološki ustanak – Ćuta“ zahvaljuje svim Vranjancima koji su joj dali svoj glas na jučerašnjim izborima.

Izražavamo divljenje njihovoj hrabrosti i odlučnosti da se suprotstave svim pritiscima, ucenama, pretnjama i podmićivanjima od strane vladajuće stranke, u nameri da ostanu dosledi sopstvenom opredeljenju i savesti.

Heroji jučerašnjeg dana, dostojni poštovanja, jesu članovi biračkih odbora koji su podneli najveći teret u atmosferi omalovažavanja, vređanja i bahatosti. Uspeli su da sačuvaju većinu glasova, mada je indikativno da je broj nevažećih listića veoma veliki – preko hiljadu prema preliminarnim podacima.

Imajući u vidu nemoguće uslove u kojima smo radili kampanju i dosledno poštovali predizbornu tišinu (za razliku od SNS koja je imala štand u centru grada u to doba i delila novogodišnje paketiće) ne možemo biti nezadovoljni rezultatom koji smo postigli.

Prava borba nas tek čeka u lokalnom parlamentu i u Narodnoj skupštini u kojoj će poslanik biti i Slobodan Petrović sa naše liste.

Nastavljamo hrabro da se zalažemo za Vranje, uprkos bahatosti, korumpiranosti i nelegalnosti od stranke lokalne vlasti. Bićemo korektivni faktor i glas naroda, svih onih koji su nas podržali i koji to nisu ali znamo da smo istomišljenici.

Navodi se u saopštenju koalicije “Hrabro za Vranje: SRCE, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Ekološki ustanak – Ćuta“

Back to top button