Politika
Trending

Hrabro za Vranje :"Treba li od SNS da tražimo dozvolu da prođemo parkom koji je rekonstruisan parama građana"

“Otkud obraza inicijativi ProGlas da u ime svog političkog aktivizma obiđe Gradski park i položi cveće na spomenik Bori Stankoviću?“ pita se u jučerašnjem saopštenju Savet za informisanje SNS u Vranju.

Time potvrđuje još jednom svoju bahatost i oholost, stav da su i ovaj grad, kao i ova država, samo njihovi.

Nije, gospodo, naprednjaci, samo vaš ni park, ni grad, ni država. Nisu vam preci ostavili park, bio je tu pre više od jednog veka i biće tu i kada i vas i nas ne bude više.

Treba li da tražimo od vas dozvolu da prođemo parkom zato što ste ga vi “rekonstruisali i preuredili“ parama građana?

Biće tu posla za pravosudne organe kada dođe vreme da provere zašto je to koštalo više od 40 miliona dinara i trajalo više od 600 dana. A parkom će građani Vranja prolaziti i dalje kao i do sada.

Možda vas je uplašilo koliko se Vranjanaca okupilo i u parku i u centru grada da prati inicijativu “Proglas“?

Miodrag Majić, Svetlana Bojković, Gojko Božović i dr Miodrag Jovanović samo su pozvali Vranjance da izađu na izbore, ne i za koga da glasaju. Čega se onda bojite?

Možda će neko od tih ljudi glasati i za vas ili vi znate kako obezbeđujete glasove i po koju cenu?

Ne bojte se, ne plaše se više Vranjanci i znaju da, ako ih ucenite da moraju da slikaju zaokružen glas, mogu posle da ga precrtaju i glasaju za koga žele – listić će biti važeći.

Koalicija pod rednim brojem 5: Hrabro za Vranje: SRCE, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Ekološki ustanak – Ćuta

Back to top button