Društvo

Raspisan drugi Javni poziv za kupovinu seoskog domaćinstva sa okućnicom

Komisija za izbor korisnika IRL, za kupovinu seoskog domaćinstva sa okućnicom, raspisuje drugi Javni poziv za izbor korisnika za dodelu pomoći za poboljšanje uslova stanovanja interno raseljenih lica dok su u raseljeništvu, koja žive na teritoriji grada Vranja kroz dodelu pomoći za kupovinu seoske kuće sa okućnicom, odnosno odgovarajuće nepokretnosti i pomoći u građevinskom materijalu i opremi za popravku ili adaptaciju predmetne seoske kuće sa okućnicom, odnosno odgovarajuće nepokretnosti.

Pomoć je bespovratna i dodeljuje se za kupovinu jedne seoske kuće sa okućnicom, odnosno odgovarajuće nepokretnosti namenjene stanovanju u kojoj postoje osnovni uslovi za život, kao i dodatna pomoć u građevinskom i drugom materijalu za popravku ili adaptaciju predmetne seoske kuće sa okućnicom.

Javni poziv je otvoren od 08.10.2024. godine i traje 17 dana, do 25.10.2024. godine. Zahtevi sa potrebnom informacijom podnose se lično na pisarnici Gradske uprave ili poštom na adresu: Gradska uprava Vranje, Kralja Milana br. 1, Vranje sa naznakom ,,Za kupovinu seoske kuće sa okućnicom odnosno odgovarajuće nepokretnosti namenjene stanovanju“. Rok za podnošenje zahteva sa potrebnom dokumentacijom je 17 dana od dana objavljivanja Javnog poziva.

Back to top button