Image
Image

Raspisan Konkurs za izbor najboljih u vranjskom sportu u 2022. godini

Pin It
Komisija za izbor najboljih u vranjskom sportu donela je Odluku o raspisivanju Konkursa za izbor najboljih u vranjskom sportu u 2022. godini.
Sportisti Vranja, sportski radnici, stručnjaci i sportski saradnici, kao i profesori fizičke kulture i ljubitelji sporta u Vranju, biće u prilici da po 59. put biraju najbolje, kako u takmičarskom, tako i u školskom sportu grada Vranja i masovnoj fizičkoj kulturi.
 
Konkurs će biti otvoren do 10. januara 2023. godine, do kada bi trebalo da klubovi, društva, savezi i sportske organizacije, kao i osnovne i srednje škole iz Vranja, dostave svoje predloge u pisanoj formi, blagovremeno sa obrazloženjem o postignutim sportskim rezultatima u 2022. godini, kratkom biografijom predloženih kandidata i zaslugama istaknutog sportiste za njihova dela u vranjskom sportu.
 
Konkursnu dokumentaciju za izbor najboljih u vranjskom sportu za 2022. godinu dostaviti preko pisarnice Gradske uprave,na adresu: Odsek za obrazovanje, kulturu, sport, omladinu i informisanje grada Vranja, Komisiji za izbor najboljih u sportu.
Pin It

PRATITE NAS