Image
Image

Asfaltira se novi sportski teren u Donjem Vrtogošu

Pin It

Gradski većnici Nenad Đorđević i Nebojša Stamenković, kao i rukovodilac Službe za inversticije i građevinsko zemljište Saša Pešić, obišli su danas Donji Vrtogoš gde se odvijaju radovi na asfaltiranju multifunkcionalnog sportskog terena namenjenog rekreativcima i sportistima, meštanima ovog sela.

Po rečima gradskog većnika Nenada Đorđevića teren je dimenzija 40m x 20m i zadovoljavaće sve standarde bezbednog sportskog terena.

,,Drago mi je što smo u mogućnosti da nastavimo sa izgradnjom sportske infrastrukture u selima, kao što to činimo i u gradu.

Danas se postavlja prvi sloj asfalta, a nakon drugog sloja preći će se na uređenje terena. To podrazumeva uređenje tribina, postavljanje koševa i golova, kao i ostalog sportskih rekvizita i mobilijara.

Teren će biti ograđen po propisima, a samim tim i bezbedan za korisnike. Tako će i u Donjem Vrtogošu mladi imati mogućnosti da se bave fudbalom, košarkom i odbojkom.

Vrednost radova na izgradnji sportskog terena u Donjem Vrtogošu je 6 miliona i 800 hiljada dinara sa PDV- om, a sredstva su izdvojena iz gradskog budžeta'', rekao je većnik za sport i omladinu Nenad Đorđević.

Pin It

PRATITE NAS