Švajcarski rukometaši na pripremama u Vranju

Zamenica gradonačelnika Zorica Jović i gradski većnik Nenad Đorđević organizovali su prijem za predstavnike rukometnog kluba RTV 1879 Basel, Toma Ryhinera, vice predsednika kluba i Igora Stamenova, člana Upravnog odbora kluba, čiji tim boravi na pripremama u Vranju.

Pozdravljajući goste zamenica gradonačelnika izrazila je zadovoljstvo što je ovaj klub došao u naš grad kako bi se pripremio za predstojeće prvenstvo.

,,Vranje je zahvaljujući angažovanju rukovodstva grada i gradskog većnika za sport Nenada Đorđevića, u poslednje vreme veoma često domaćin brojnih sportskih takmičenja i manifestacija, kako nacionalnih, tako i međunarodnih.

Takođe, domaćini smo mnogih klubova koji dolaze u Vranje na pripreme. Dolazak vašeg kluba u Vranje zahvaljujući našem sugrađaninu, rukometašu Igoru Stamenovu, za nas predstavlja posebno zadovoljstvo.

Verujem da vam uslovi za rad u našoj sportskoj hali odgovaraju, da vam se grad dopada jer zaista imate puno toga da vidite, kao i da ćete se upoznati sa našom kulturom i tradicijom'', istakla je zamenica gradonačelnika Zorica Jović.

Ona je dodala da veruje da će zahvaljujući ovoj poseti biti uspostavljena saradnja i sa nekim od vranjskih sportskih klubova. Gradski većnik za sport Nenad Đorđević naglasio je da se poslednjih godina ulažu veliki napori da se naš grad predstavi na najbolji mogući način u svakom pogledu, pa i u sportu.

,,Zahvaljujući zalaganjima gradonačelnika Milenkovića mi danas imamo bogatu sportsku infrastrukturu'', istakao je Đorđević.

Vranjanac Igor Stamenov koji je godinama igrao za klub RTV 1879. Basel, a sada je u upravi kluba, zahvalio se na toploj dobrodošlici i na tome što je grad omogućio njegovom klubu da svoje pripreme obavlja u vranjskoj hali sportova, gde će u sklopu priprema odigrati i dve utakmice.

,,Hvala puno svima i nadam se da će biti prilike da i moji Vranjanci uzvrate posetu i dođu u Bazel'', rekao je između ostalog Stamenov.

Tom Ryhiner, vice predsednik kluba zahvalio se na gostoprimstvu i istakao da se svi osećaju kao da su kod kuće.

,,Uslovi za treniranje su idealni, a mi smo ponosni što možemo da prezentujemo svoj rad ovde, a zašto da ne možda i prihvatimo nekog od vaših mladih talentovanih igrača u svoje redove'', rekao je Tom Ryhiner.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240