Južnokorejski teniser na pripremama u Vranju

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković sa saradnicima, organizovao je prijem za južnokorejskog tenisera Woobin Shina, koji boravi u našem gradu u sklopu svojih priprema za Roland Garros juniorski turnir i za njegovog trenera Vranjanca, Đorđa Merdžijevića.

Osamnaestogodišnji Woobin Shin spada u prvih 50 tenisera sveta u juniorskoj kategoriji, s tim što je 2019. bio treći junior sveta. Prvi put je u Vranju i u Srbiji.

Saradnju sa Vranjancem Merdžijevićem ostvario je još u Kini, tako da je on njegov lični trener.

,,Ovde sam kako bih se pripremao za predstojeća takmičenja i svetske turnire. Jako mi se dopada vaš grad, a posebno mi prijaju klimatski uslovi. Verujem da će uz stručnost mog trenera Đorđa i uslove koje imam za sveobuhvatne pripreme moći da ostvarim dobre rezultate na predstojećim takmičenjima'', istakao je Shin.

Nakon Roland Garrosa vratiće se u Vranje i spremati formu za Wimbldon.

Uz srdačnu dobrodošlicu gradonačelnik Milenković je izrazio zadovoljstvo što je jedan mlad i uspešan teniser izabrao da se za tako značajne turnire priprema baš u našem gradu.

Predstavio je gostu i planove grada za unapređenje i razvoj kako tenisa, koji je postao veoma popularan, tako i sporta u celini.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240