Jačanje sporta na jugu: Surdulica u fokusu Sportskog saveza Srbije

Sportski savez Srbije nastavlja sa redovnim obilaskom svojih članica, teritorijalnih sportskih saveza.

Ovoga puta na jugu Srbije upriličen je sastanak sa predstavnicima opštine Surdulica.

U Surdulici je generalni sekretar SSS Goran Marinković pohvalio rad lokalnog sportskog saveza koji se od ove godine priključio akciji Seoske igre Sportskig saveza Srbije i "Budi zdrava - vežbaj sa nama".

Najpre je organizovan sastanak sa predsednikom Sportskog saveza Surdulice Vladicom Nestorovićem i tehničkim sekretarom Davidom Milićem u prostorijama saveza, a zatim i prijem kod predsednice opštine Surdulica Aleksandre Popović.

Surdulica kao opština ulaže dosta u sport i zahvaljujući sportu su i postali prepoznatljivi širom Srbije.

Drago mi je da lokalna samouprava i sportski savez odlično sarađuju, a rukovodstvo saveza ima zaista mnogo ideja koje sprovode u delo.

Lepo je videti da pored fudbalskih imaju niz sportskih događaja, od odbojke na pesku, bazena, aktivnosti u parku, trka, boksa i utakmica kolektivnih sportova i zaista svako ko želi da se bavi sportom i rekreacijom u Surdulici to može.

Od ove godine pokrenute su i dve akcije Sportskog saveza Srbije, Seoske igre koje su u prvoj godini okupile 7 ekipa, a ne smemo izostaviti ni besplatnu rekreaciju za žene "Budi zdrava - vežbaj sa nama" koja verujemo da će privući još veći broj dama i da će i ona biti uspešno sprovedena.

Sportski savez Surdulice ima dobar tim, odličnu energiju i zato je i sportska ponuda veoma bogata - rekao je Marinković.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240