SNS: Kad ne radi skupštinski restoran Zavetnici odu na Dane preobraženja u Trgovištu

Povodom održane konferencije Zavetnika, a radi istine, naše sugrađane želimo da upoznamo sa nekoliko činjenica.

Ono što posebno želimo da istaknemo jeste da su Zavetnici svoju brigu za Srbe u Bujanovcu i Preševu nekako namerno poklopili sa Danima Preobraženja u Trgovištu.

U stvari da budemo još precizniji, sa volom na ražnju koga rukovodstvo Opštine Trgovište priprema za sve posetioce.

Pa pošto Skupština ovih dana ne zaseda i nema jeftinog ručka u skupštinskom restoranu oni su odlučili da se, uz navodnu brigu za stanje u opštinama Preševo i Bujanovac, primaknu ražnju u Kozjem dolu, u Trgovištu.

I verujemo, kada kažu da se nisu rukovodili brojem birača u Opštini Trgovište prilikom planiranja posete, jer je očigledno da su se rukovodili živom vagom vola koji je završio na ražnju i procenom da će pored svih posetilaca manifestacije i njih nekoliko, koliko ih ima u Vranju i Okrugu, dobiti po komad mesa.

I na kraju, u vezi navodnog početka kampanje Zavetnika, izražavamo brigu za sve notare i opštinske overivače, iz razloga što smatramo da se može očekivati ponovni napad na nekog od njih ili pokušaj bacanja kroz neki prozor, kao što je bilo u poslednjoj kampanji za republičke izbore 2022. godine, od strane potpredsednika IO Zavetnika iz Vranja, kada im prikupljanje potpisa nije išlo baš najbolje, odnosno kada im je prikupljanje potpisa baš loše išlo.

Navodi se u saopštenju Saveta za Informisanje, GrO SNS Vranje.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240