Poslanik Zavetnika Nikolić daje 1.000 evra samo da se otkaže Europrajd

„Kao narodni poslanik svih građana Vranja i okoline, bez obzira na nacionalnu, versku ili političku pripadnost, tražim od državnog rukovodstva Srbije da otkaže gej paradu u Beogradu početkom septembra i tako sve nas spasi večite sramote pred pokolenjima“, rekao je Dragan Nikolić, narodni poslanik Srpske stranke „Zavetnici“ iz Vranja.

Prema njegovim rečima, ova parada „direktno je uperena protiv svih tradicionalnih vrednosti građana Srbije“ i predstavlja „atak na porodicu, degradiranje uloge oca i majke, svih verskih, vekovima utemeljenih, pravila i verovanja, sa ciljem razaranja vrednosnih kriterijuma i osnovnih ljudskih normi“.

„Organizovanje parade srama, koju neki besramno nazivaju Paradom ponosa, u ponosnom i slobodarskom Beogradu u trajanju od nedelju dana, uz posete učesnika parade školama, vrtićima, verskim objektima i državnim institucijama, predstavljalo bi skandal bez presedana, izazvalo veliko uznemirenje i zgražavanje ogromnog dela javnosti Srbije.

Stoga molim predsednicu Vlade Anu Brnabić, kao vranjskog zeta, da poradi na tome da nas poštedi ove parade, a da svoje seksualno opredeljenje upražnjava neometano u svojoj spavaćoj sobi bez suvišnih svedoka“, rekao je Nikolić.

Apostrofirao je da „neko iz vladajućih struktura istakao veliku finansijsku korist za Srbiju od održavanja ove manifestacije“.

„Zato javno obećavam da prilažem 1.000 evra u državnu kasu, a verujem da će to učiniti i mnogi drugi građani, samo da članovi naših porodica, naša deca i unuci ne budu suočeni sa ovim zlom i nemoralom. Da im omogućimo da se normalno, a u skladu sa prirodom i njenim zakonima, razvijaju, formiraju porodice, budu tate i mame svojoj deci na ponos i diku svojih roditelja i svih nas. Ne brukajmo pretke, da bi se potomci ponosili nama“, naveo je poslanik Nikolić.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240