Nikolić:Opravdaću poverenje birača,biću njihov glas u skupštini, rešavamo i javne izvršitelje

Dragan Nikolić, novoizabrani poslanik Skupštine Srbije i predsednik Okružnog odbora Srpske stranke Zavetnici, poručio je na konferenciji za medije u Vranju da je zadovoljan izbornim rezultatima njegove stranke u četiri okruga na jugu Srbije.

U Vranjskom, Jablaničkom, Topličkom i Niškom okrugu uvećali smo broj glasova Zavetnika u odnosu na izbore iz 2020. godine za 150 odsto, prosek na ovom području je 4,4 odsto glasova, a na nivou Srbije je 3,7 odsto, a na teritoriji Grada Vranja smo osvojili 1.895 glasova ili 4,39 odsto.

Ipak, najbolji rezultatski procenat ostvarili smo u Golemom Selu u Poljanici, gde se za nas opredelilo 23 odsto izašlih birača, istakao je Nikolić.

Nikolić je pred početak četvrtog poslaničkoig mandata obećao Vranjancima da će opravdati njihovo poverenje.

Građani Vranja će se brzo uveriti da imaju svog poslanika, zastupaću interese svih Vranjanaca i onih koji su glasali za druge stranke. Vranje je rubno područje, a naš okrug je meki trbuh Srbije, pa ću se boriti za investitore kako ljudu ne bi bežali idavde, ali i protiv laži albanskih poslanika koji se žale na svoja prava, a drže vlast u Bujanovcu u Preševu, jasan je Nikolić.

Lider Zavetnika Pčinjskog okruga obećao je izmene i dopune Zakona o javnim izvršiteljima.

To će mi biti važan prioritet, jer javni izvršitelji zgrću pare, a samo udare pečat, pa ću se najpre zalagati za ukidanje i vraćanje sudskim izvršiteljima da rade taj posao, a ko to ne prođe, nastojaću da građani zbog duga od hiljadu dinara ne plaćaju mnogo veće sume, rekao je Nikolić.

Poslanik Nikolić se osvrnuo i na protekle izbore za parlament Srbije i predsednika Republike.

Istakao bih korektnost drugih učesnika izbora, osim već starog folklora kupovine glasova, što smo mi iz Zavetnika sprečili uz pomoć policije, ušli smo u republički parlament i za sada smo oprezna opozicija, poželjna svim strankama kao partner, ako ne budemo u mogućnosti da ispunimo što smo obećali građanima, bićemo oštra i principijelna opozicija, nagovestio je Nikolić.

Dragan Nikolić je na kraju obavestio novinare da će svih 10 poslanika Zavetnika prvu poslaničku platu donirati porodicama poginulih rudara u Aleksincu.

Svoju drugu platu nameniću lečenju malog Vukana za čije lečenje sam već dao prilog i stalno ću učestvovati u humanim akcijama, kazao je Nikolić.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240