Film ,,Indigo Kristal'' u subotu pred Vranjancima

Pin It

Ljubitelji filmske umetnosti ove subote, 18. marta, u vranjskom bioskopu, od 20 sati, moći će da pogledaju najnovije ostvarenje domaće produkcije, film Luke Mihailovića ,,Indigo Kristal''.

Reč je o drami koja je u bioskopima počela da se prikazuje 9. marta. Priča je smeštena u četiri dana i prati Vuka, tridesetogodišnjeg povratnika iz zatvora koji, gonjen samoubistvom najboljeg druga, pokušava da spase njegovog mlađeg brata na veče godišnjice samoubistva. Poučen iskustvom, Vuk počinje svoj put asimilacije u društvo usputno pokušavajući da sazna zbog čega je pušten dve godine ranije...

U ovoj savremenoj drami glavne uloge tumače Miodrag Radonjić, Denis Murić, Nina Janković, Miloš Petrović Trojpec, Miloš Đurović, Pavle Mensur, Mateja Popović, Relja Despotović, Đorđe Bibić, Gorica Popović.

Istog dana, u prepodnevnim satima, tačnije od 12 sati, je film za decu ,,Baš super''. Reč je o animiranom filmu u kome jedanaestogodišnja devojčica Hedviga, zaljubljenik u igrice, otkriva da joj se život okreće naglavačke kada je primorana da zameni svoga oca kao superheroja grada i to mnogo pre nego što je očekivala.

Izazovi pred kojima se našla mnogo su veći nego što je mogla i da pretpostavi, a usled nespretnih poteza otac se odlučuje za rođaka Adirana, kao budućeg heroja. Hedviga mora brzo da reaguje, stoji u opisu filma.

Karte za bioskopske projekcije po ceni od 400 dinara mogu se kupiti na biletarnici pozorišta.

Pin It

PRATITE NAS