Večerars stand up komedija, sutra dva filma

Večeras od 20 sati na repertoaru Pozorišta je stand up komedija ,,Najgori do sada’’,  u izvođenju glumca Marka Nikolića.

Ovo izvođenje biće humanitarnog karaktera, jer će umesto ulaznica biti ostavljan novčani dobrovoljni prilog, koji će biti uplaćen na račun malog Vukana Stojiljkovića, velikog borca protiv SMA.

Na repertoaru vranjskog bioskopa ove subotu, 30. aprila, su dva filma. U terminu predviđenom za najmlađe gledaoce, od 12 sati, je animirana avanturistička komedija ,, Zečija akademija: Nemoguća misijaja''. Zečja škola je u stanju pripravnosti: Podmukli gradski zec Leo želi jednom zauvek da uništi Uskrs. U zaveri sa lisicama, on planira da uništi sva uskršnja jaja. Hoće li uskršnji zečevi Maks, Emi i njihovi prijatelji uspeti da ga zaustave? Uz pomoć njihove mudre učiteljice, madam Hermione, naši heroji moraju naučiti da ovladaju misterioznom tehnikom borbe i saznaju šta znači verovati nekome - čak i lisici, stoji u opisu filma.

Istog dana u večernjem terminu, od 20 sati, je avanturistički igrani film ,,Fantastične zveri - Tajne Dambldora". Slavna autorka Hari Poter serijala, Dž.K. Rouling i studio Warner Bros pripremili su novu poslasticu za sve ljubitelje sveta čarobnjaka. Vreme je za povratak u magiju! Profesor Albus Dumbldor shvata da veliki mračni čarobnjak Gelert Grindelvald želi da preuzme kontrolu nad čarobnjačkim svetom. Kako ne može sam da ga zaustavi, pomaže mu Njut Skamander, koji predvodi neustrašivu ekipu čarobnjaka uz pomoć jednog “normalca”. U neverovatnoj misiji susreću se stare i nove čudesne zveri od kojih je deo na Grindelvaldovoj strani.

Karte za pozorišne i bioskopske programe mogu se kupiti na biletarnici pozorišta.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240