Otvorena izložba najboljih radova sa konkursa Zimske čarolije

Tradicionalni ŠAF-ov konkurs ,,Zimske čarolije’’ ove godine završen je izložbom nagradjenih i likovno posebno istaknutih radova u paviljonu Gradskog parka, gde je i bila dodela nagrada autorima najboljih radova.

Na kokurs je pristiglo blizu 200 radova, što pokazuje sve veće interesovanje dece za učešće na ovom likovnom takmičenju.

Stručni žiri dodelio je 7 nagrada, jedan Grad Prix i po tri nagrade u dve  kategorije - deca od I do IV razreda i deca od V do VIII.

,,Iznenađeni smo kvalitetom i kvantitetom radova u kategoriji od V do VIII razreda, jer su inovativni, strpljivo urađeni sa dobrim kompozicijama, što nije svojstveno ovom uzrastu.

Ove godine kolektiv ŠAF-a je, u duhu predstojećih praznika, napravio kutiju iznenađenja iz koje su i stariji i mlađi posetioci mogli da izvlače najrazličitije poklone, što je najviše uveselilo decu,’’ saopštili su iz JU ,,ŠAF’’.

Tom prilikom su podeljeni i promotivni fljeri za predstojeći upis novih polaznika koji je planiran 05. februara 2022. godine. ŠAF je ovim događajem zaokružio aktivnosti u 2021. godini.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240