Bioskopski repertoar za subotu 30. oktobar

Na repertoaru vranjskog bioskopa, čije se projekcije odvijaju u velikoj sali Pozorišta ,,Bora Stanković’’ u subotu, 30. oktobra, su dva filma.

U terminu predviđenom za najmlađe gledaoce, od 12 sati, je film ,,Nepopravljivi Ron’’ Reč je o animiranoj komediji koja priča o Barniju, pomalo čudnom srednjoškolcu, i Ronu – njegovom digitalnom robotu koji može da priča i hoda. Međutim, ispostavlja se da je Ron neispravan i nepopravljiv.

U večernjim terminima, od 18 i 21 sat, na repertoaru je film ,, Nije vreme za umiranje’’, hit triler koji je u bioscope stigao početkom oktobra.

Priča o Bondu koji je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov stari prijatelj iz CIA, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom. Karte se mogu kupiti na biletarnici pozorišta.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240