Rumun uhapšen s drogom na Preševu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, u saradnji sa carinskim službenicima, na Graničnom prelazu Preševo uhapsili su rumunskog državljanina A. R. (1983), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, javlja MUP.

Bosilegrad: Odbio alkotest pa zadržan u pritvoru

Saobraćajna policija u Bosilegradu, tokom redovne kontrole, isključila je iz saobraćaja dvadesetsedmogodišnjeg vozača iz okoline ovog mesta koji je upravljao automobilom marke “folksvagen” i odbio da se alkotestira.

Surdulica:Vozio pod dejstvom alkohola i izazvao saobraćajku,drugi odbio alkotest

Saobraćajna policija u Surdulici zadržala je juče dvojicu vozača "folksvagena" ,pedesetpetogodišnjaka koji je odbio da se alkotestira, kao i četrdesetšestogodišnjaka koji je vozio sa 1,25 promila alkohola u organizmu, a potom skrenuo sa puta, probio zaštitnu ogradu i zaustavio se u krugu jedne fabrike.

Vozio pod dejstvom alkohola

Saobraćajna policija u Vranju, tokom redovne kontrole, juče je iz saobraćaja isključila četrdesetšestogodišnjeg vozača koji je upravljao automobilom marke “citroen” sa 1,41 promila alkohola u organizmu.

Vozio golf sa 1,80 promila alkohola

Saobraćajna policija u Surdulici, tokom redovne kontrole, isključila je iz saobraćaja šezdesetosmogodišnjeg vozača iz ovog grada koji je upravljao automobilom marke “golf” sa 1,80 promila alkohola u organizmu.

Vozili pod dejstvom alkohola jedan izazvao saobraćajku

Saobraćajna policija u Vranju, tokom vikenda, zadržala je tridesetosmogodišnjeg vozača iz ovog grada koji je upravljao “opelom” sa 2,55 promila alkohola u organizmu, kao i četrdesetsedmogodišnjaka koji je vozio automobil marke “ford” sa 1,64 promila, a potom udario u “citroen”.

PU Vranje: Povređen čobanin, golfom pregazio sedamnaest ovaca

Sedamnaest ovaca usmrtio je "golf" bujanovačkih registracija na "starom" putu kod sela Pavlovac, potvrđeno je TV Info Puls u Policijskoj upravi u Vranju.

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240