Somborac kod Korbevca krijumčario 19 iregularnih migranata

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, u saradnji sa Regionalnim centrom granične policije prema Severnoj Makedoniji, po nalogu tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, uhapsili su D. Z. (1985), iz okoline Sombora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi. 

Uhapšen zbog napada na muškarca i pretnji smrću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, po nalogu tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, uhapsili su I. J. (1984) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Kod Preševljanina zaplenjena droga i oružje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, po nalogu tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, uhapsili su N. A. (1954) iz okoline Preševa, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Devojčicu koju je udario auto u naselju Odžinka zbog povrede noge smeštena u KC Niš

Devojčica iz Vranja koju je u naselju Odžinka udario automobil, iz Zdravstvenog centra prebačena je u niški Klinički centar, gde je utvrđeno da ima prelom potkolenice, ali i da nije životno ugrožena.

U vranjskom naselju Odžinka udario devojčicu autom pa pobegao

U vranjskom naselju Odžinka oko 18 časova i 30 minuta vozač automobila udario je dete na ulici Gorana Kovačića, a prema rečima očevidaca, pobegao je sa lica mesta.

PRATITE NAS