Odbor narodne skupštine za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava zaseda u Vranju

U sali Skupštine grada u Vranju, sutra će biti održana 56. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava.

Na skupu će biti Predstavljen Izveštaj o reviziji konsolidovanih finansijskih izveštaja završnog računa budžeta Grada Vranje za 2018. godinu, kao i Izveštaj o reviziji finansijskih izveštaja Javnog preduzeća za grejanje i održavanje stambenih zgrada i poslovnih prostorija „Novi dom“ Vranje za 2018. godinu.

Takođe, na dnevnom redu sednice je i davanje saglasnosti na Predlog finansijskog plana Državne revizorske institucije za 2022. godinu i projekcije za 2023. i 2024. godinu, predstavljanje inicijativa za izmene i dopune propisa na osnovu nalaza i preporuka iz izveštaja o reviziji za 2020. godinu, kao i predstavljanje rada Uprave za duvan.

Sastanku prisustvuju dr Aleksandra Tomić, predsednica Odbora za finansije, rebublički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, članovi i zamenici članova odbora, dr Duško Pejović, predsednik DRI, predstavnici Ministarstva finansija i Uprave za duvan i gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković sa saradnicima.

Početak sednice zakazan je za 11.30 sati.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240