U Simpu 20% popusta do 15.marta

Pin It

Ukoliko razmišljate o renoviranju ili kupovini novog životnog prostora i planirate da ga uredite tako da predstavlja ogledalo funkcionalonosti, udobnosti i stila, predlažemo vam da posetite SIMPO salone.

U njima ćete pronaći nameštaj za kompletno opremanje doma u skladu sa vašim životnim navikama, interesovanjima i potrebama. Kolekcije nameštaja inspirisane su različitim dizajnerskim trendovima i nude rešenja za različite koncepte opremanja.

Do 15. marta iskoristite sjajnu priliku za kupovinu nameštaja i dušeka jer vas  očekuje 20% popusta za gotovinsko plaćanje.

NAMEŠTAJ ZA KOMPLETNO OPREMANJE DOMA

SIMPO će vam pomoći da vaše ideje pretvorite u stvarnost.

Kod uređenja dnevne sobe možete se odlučiti za modernu ugaonu garnituru ili sastav koji objedinjuje trosed, dvosed i fotelju i kombinovati elemente po vašoj želji.  Ako je prostor koji opremate manjih dimenzija i ljubitelj ste svedenog dizajna možete odabrati kauč ili klik-klak ležaj sa funkcijom sedenja i spavanja. Bilo koji tapacirani nameštaj savršeno će dopuniti fotelje i taburei, a sve možete uskladiti sa klub stolovima, TV komodama, vitrinama, policama i ogledalima i vaš dnevni prostor urediti perfektno.

Ako opremate trpezariju ovde ćete pronaći različite modele trpezarijskih stolova i stolica, komoda i vitrina. Vaša trpezarija zablistaće u punom sjaju, tako da ćete sa porodicom i prijateljima uživati za vreme zajedničkih obroka. Za uređenje vašeg intimnog kutka možete se odlučiti između kompleta spavaćih soba koji objedinjuju krevete, ormare, komode, noćne stočiće i ogledala ili pojedinačno kupovati bilo koji od ovih elemenata i usklađivati ga sa nameštajem iz drugih programa. Posebnu pažnju u SIMPU posvećuju dečijim sobama, jer je to mesto gde mališani provode najlepše trenutke svog detinjstva. Možete odabrati krevete, ormare, police i radne stolove i kombinovati ih kako god želite.

Polazeći od činjenice da predsoblje nije ništa manje značajno bez obzira što je to prostorija u kojoj najmanje boravite, u SIMPU ćete pronaći cipelarnike, čiviluke, ormare ili komplete predsoblja koje možete savršeno uskladiti sa vašim prostorom kako bi odisao elegancijom i redom. Asortiman SIMPO nameštaja je raznovrstan i prilagođen različitim senzibilitetima, a konačan izbor je na vama. Ponudu možete pogledati OVDE.

PREVOZ I MONTAŽA

Sva roba kupljena u SIMPU čija je vrednost preko 25.000 dinara prevozi se besplatno do 30 km od salona. Montaža je besplatna za svu robu bez obzira na njenu vrednost.

SALONI U VRANJU I BUJANOVCU

Vranje:

Tržni centar, Pariske komune 1. Kontakt telefon: 017/432-567.

KLUZ, Stefana Prvovenčanog 58. Kontakt telefon: 017/416-556.

Bujanovac:

Trg Karađorđa Petrovića bb. Kontakt telefon: 017/851-048.

Radno vreme SIMPO salona je od 9 do 20 h svakog radnog dana, subotom od 9 do 18 h.

Pin It

PRATITE NAS