Image
Image

Konkurs Ministarstva turizma i omladine za podsticaj kvaliteta turističke ponude

Pin It

Ministarstvo turizma i omladine je raspisalo konkurs za dodelu kreditnih sredstava za podsticanje kvaliteta turističke ponude.

Pravo na korišćenje sredstava imaju privredna društva i preduzetnici koji su registrovani za obavljanje delatnosti u oblasti turizma i poljoprivredna gazdinstva upisana u Registar poljoprivrednih gazdinstava, a rok za podnošenja zahteva za korišćenje sredstava sa prilozima je do 01.09.2023.godine.

Raspisan je konkurs i za dodelu dotacija namenjenih za projekte promocije, edukacije i treninga u turizmu, pri čemu pravo na korišćenje sredstava imaju neprofitne institucije odnosno nevladine organizacije, a rok za podnošenja zahteva za korišćenje sredstava sa prilozima je do 30.03.2023.godine.

Detaljnije informacije se nalaze na zvaničnom veb sajtu resornog Ministarstva odnosno na sledećim linkovima:

https://mto.gov.rs/vest/1713/konkurs-za-dodelu-kreditnih-sredstava-za-podsticanje-kvaliteta-turisticke-ponude-za-2023-godinu.php i https://mto.gov.rs/vest/1727/konkurs-za-dodelu-subvencija-transfera-i-dotacija-namenjenih-za-projekte-promocije-edukacije-i-treninga-u-turizmu-za-2023-godinu.php

Pin It

PRATITE NAS