Dečji festival ,,Vreme radosti" 15. maja u Vranju

Na sastanku Organizacionog odbora Dečjeg festivala ,,Vreme radosti”, kojim je predsedavao gradonačelnik dr Slobodan Milenković usvojen je program ovogodišnje manifestacije.

Festival će biti održan u nedelju, 15. maja, u  Gradskom parku, u periodu od 11 do 19 časova.  Program počinje u 11 sati pozdravnim obraćanjem gradonačelnika.

Nakon toga, predviđene su interaktivne predstave dece Predškolske ustanove ,,Naše dete, muzički, scenski i folklorni nastupi učenika osnovnih škola, dečja lutkarska predstava pozorišta ,,Bora Stanković”, nastupi hora Muzičke škole ,,Stevan Mokranjac” i plesnog kluba ,,Feniks".

U 17 sati planiran je koncert lokalnih izvođača Aleksandre Arsić i Vladimira Stošića, a od 18 h koncert vokalne solistkinje Marije Marić Marković -,,Mari Mari”.

 Takođe, planirano je i učešće, kostimiranih animatora, a za najmlađe će biti postavljen dvorac na naduvavanje i punktovi sa različitim sadržajima.

Na sportskim terenima Gimnazije biće postavljeni štandovi vojske, policije, hitne pomoći i Crvenog krsta.

U susret festivalu, u subotu, 14. maja,  od 16 sati u Gradskom parku biće postavljen dvorac na naduvavanje, tako da najmlađi mogu da uživaju u igri i pre zvaničnog otvaranja manifestacije.

Organizatori festivala su Grad Vranje, Turistička organizacija i Predškolska ustanova ,,Naše dete”.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240