Fiskalni račun obavezan i za đačke ekskurzije

Turističke agencije koje organizuju putovanja dužne su da svakom fizičkom licu sa kojim imaju zaključen ugovor o organizovanju putovanja izdaju fiskalni račun, što se odnosi i na đačke ekskurzije, kažu u Poreskoj upravi.

Vranjanka povukla 1200 žalbi od ukupno 5000 dostavljenih prošlog meseca Povereniku

Nakon što je CINS pisao da je Povereniku za informacije od javnog značaja za mesec dana stiglo preko 5.000 žalbi, skoro koliko cele prošle godine, i da je reč o mogućem novom načinu za izvlačenje novca iz budžeta, jedna od osoba koja je žalbe slala ih je povukla.

EPS ponovo pokreće svoju prvu mini hidroelektranu - MHE Prvonek u Vranjskoj Banji proradiće posle 2 godine pauze

Elektroprivreda Srbije ponovo će staviti u pogon MHE Prvonek. Ova prva EPS-ova mini hidroelektrana izgrađena je pre 11 godina na brani Prvonek, na reci Banjštici u Vranjskoj Banji, a poslednje dve godine nije u funkciji.

U okrugu još 41 novooboleli od kovida 19

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na kovid 19 testirano je 265 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga.

Od 261 testirane osobe u Pčinjskom okrugu, pozitivno 35

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na kovid 19 testirana je 261 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga.

Info-centar Popisa stanovništva počeo sa radom

Info-centar Popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2022. počeo je sa radom 15. septembra 2022. Pozivom Info-centra, putem broja telefona 0800 444 005, građanima će se javljati operateri koji će davati potrebne informacije, kao i odgovore na sva pitanja koja se odnose na Popis 2022.

Panel diskusijom obeležen Svetski dan turizma

Povodom 27. septembra, Svetskog dana turizma, gradska većnica Izabela Savić i savetnica za poslove iz oblasti turizma Ana Kostić, učestvovale su u panel diskusiji na temu ,,Preispitivanje turizma- da ponovo razmislimo na koji način se bavimo turizmom'', u organizaciji Turističke organizacije grada Vranja.

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240