...
Projekti

Učesnici projekta Hajde da se tolerišemo krenuli put Vojvodine kako bi se susreli sa vršnjacima i upoznali rad nacionalnih saveta

Mladi iz Bujanovca, Preševa i  Vranja krenuli su put Vojvodine da se sretnu sa aktivistima civilnog društva u Novom Sadu i Subotici, kao i da se upoznaju sa radom nacionalnih saveta u Vojvodini.

Organizacija za razvoj i demokratiju Bujanovac organizovala je studijsku posetu za učesnike edukativnih radionica u okviru projekta  “Hajde da se tolerišemo”.

Prvog dana prvog dana posete susreli su se sa mladima iz Nezavisnog udruženja novinara Vojvodine u Novom Sadu.

“Ovaj susret je veoma značajan za nas. Ja sam po prvi put došla u Novi Sad i susrela se sa ljudima koji o svim narodima misle isto. Osetila sam samo dobrodošlicu, nikakvu netrpeljivost”, rekla je Vjolca Mustafa iz Bujanovca.

Osim Novog Sada, četrdeset i dvoje mladih i volonteri ORD Bujanovac posetiće sutradan i Ekonomski fakultet u Subotici i  “Gradsku kuću” u Subotici.

Ova aktivnost je završna aktivnost projekta koju Organizacija za razvoj i demokratija Bujanovac, kao dugogodišnji partner Ministarstva sporta i omladine Vlade Republike Srbije realizuje u ovoj godini.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.