Pravila upotrebe sadržaja

Veb sajt TVINFOPULS.TV  je informacioni i komunikacioni servis koji je Televizija INFO PULS  realizovala radi poboljšanja prisustva na Internetu. Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju. Ukoliko ne prihvatate bilo koji od uslova i pravila nemojte koristiti ovaj sajt i ne preuzimajte materijale i dokumentaciju sa sajta TVINFOPULS.TV  .

Ograničeno korišćenje

Sadržaji Veb sajta u isključivomipotpunom su vlasništvu Televizija Info Puls. Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Televizije INFO PULS  , izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.

Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Televizije INFO PULS  i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Televizije INFO PULS  . Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime INFOPULS ne može biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja televizije Info Puls.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu TVINFOPULS.TV  predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i TVINFOPULS.TV  veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa Televizijom INFO PULS  . Televizija INFO PULS   ne pruža bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovoran zadirektne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Televizija INFO PULS  ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta TVINFOPULS.TV. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da TVINFOPULS.TV na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pometunih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Televizija INFO PULS  zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih  Pravila nadležan je sud u Vranju, Srbija. Televizija Info Puls  zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

 

© 2021 TV Info Puls.Sva prava zadržana. Dizajn CDSVranje