Održana svečanost ,,Svetom Savi u čast"

U okviru kulturno prosvetne i duhovne manifestacije ,,Svetosavska nedelja” u pozorištu ,,Bora Stanković” održana je svečanost ,,Učenici Svetom Savi u čast”, na kojoj su dodeljene nagrade najboljim recitatorima i autorima likovniih i literarnih radova.

Svetosavska nedelja: ,,Učenici Svetom Savi u čast''

Obeležavanje ,,Svetosavske nedelje'' nastavlja se danas najpre interaktivnim književnim susretima pisaca za decu: Gordane Timotijević, Nikolete Novak, Stevana Miloševića i Žikice Dimitrijevića sa učenicima osnovnih škola i polaznicima PU „Naše dete“.

Vranje u znaku Svetosavske nedelje

Tradicionalna obrazovna i kulturno-prosvetna manifestacija ,,Svetosavska nedelja", koja se u Vranju održava već 32 godine počinje sutra i traje do 27. januara.

Zlatni dečko na repertoaru vranjskog bioskopa

Na repertoaru vranjskog bioskopa, u velikoj sali Pozorišta ,,Bora Stanković’’ u subotu, 15. i u ponedeljak, 17. januara, su po dva ostvarenja.

Svečano otvorena Svetosavska nedelja

Tradicionalnu kulturno – prosvetnu i duhovnu manifestaciju ,,Svetosavska nedelja’’ u vranjskom teatru večeras je otvorio grdonačelnik dr Slobodan Milenković.

U Galeriji Narodnog univerziteta večeras otvaranje izložbe Trag

U Galeriji Narodnog univerziteta u Vranju večeras u 19 časova biće otvorena izložba radova Vranjanke, Biljane Stanković, pod nazivom ,,Trag''.

Usvojen program 32. Svetosavske nedelje

Svetosavska nedelja, 32. po redu, biće održana u već ustaljenom terminu od 21. do 27. januara, a okosnicu programa činiće učenici osnovnih i srednjih škola i kulturno - obrazovne ustanove.

Poznati dobitnici nagrada Sveti Sava

Na današnjem zasedanju Organizacionog odbora manifestacije „Svetosavska nedelja 2022“ doneta je odluka o dodeli nagrada ,,Sveti Sava” za 2021. godinu.

Zlatni dečko i sutra u vranjskom bioskopu

Zbog velikog interesovanja publike film Ognjena Jankovića ,,Zlatni dečko’’, biće prikazan u sali vranjskog pozorišta i sutra, 18. januara, u terminu od 21 sat.

U sredu premijera predstave Okamenjeno more vranjskog pozorišta

Premijera komada "Okamenjeno more", po tekstu Velimira Lukića, a u režiji Stevana Bodrože, nakon trostrukog odlaganja, zakazana je za sredu, 12. januar, saopštilo je Pozorište "Bora Stanković" u Vranju.

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240