Na Preševu uhapšen grčki državljanin zbog posedovanja oružja i marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, uhapsili su državljanina Grčke P. D. (1971) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Rasvetljena krađa pušaka za paintball iz sale u Vranju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, intenzivnim radom, rasvetili su tešku krađu i, po nalogu Višeg i Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, podneće krivičnu prijavu protiv muškaraca starosti 18, 17 i 16 godina iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ovo krivično delo.

Buran vikend na području PU Vranje: Vožnja pod dejstvom droga i alkohola

Pripadnici saobraćajne policije u Vranju i Surdulici, u vreme vikenda, isključili su iz saobraćaja trojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i jednog koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Teška saobraćajka kod Bresnice(VIDEO)

Kod sela Bresnica na starom putu Vranje – Vranjska Banja – Vladičin Han, a u neposrednoj blizini autoputa na Koridoru 10, u sredu 21. septembra u ranim jutarnjim satima, dogodila se teška saobraćajna nezgoda kada su se sudarila dva putnička vozila.

Oglasili se tužilaštvo i policija povodom smrti meštanina Donjeg Žapska

Drvoseča Ž. D. iz sela Donje Žapsko, (55) stradao je na mestu Konopljište pored reke, gde su dve žice pale sa dalekovoda na zemlju, a na licu mesta je utvrđeno da je jedna od žica sa mreže pronađena stisnuta u njegovoj levoj šaci.

Uhapšen zbog držanja oružja i droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su A. A. (1980) iz okoline Preševa, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Krivične prijave za krađu ogrevnog drveta iz dvorišta škola

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, intenzivnim radom, rasvetili su dve krađe i, po nalogu Višeg i Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, podneće krivične prijave protiv jednog osamnaestogodišnjaka iz ovog grada, kao i protiv trojice šesnaestogodišnjaka, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova krivična dela.

U ataru sela Donje Žapsko poginuo muškarac od strujnog udara

Muškarac star 55 godina poginuo je jutros u strujnom udaru, u ataru selu Donje Žapsko kod Vranja, prenose beogradski mediji.

Bujanovčanin zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola

Pripadnici saobraćajne policije u Bujanovcu zadržali su pedesetdevetogodišnjeg muškarca iz ovog mesta koji je upravljao automobilom marke „reno“ sa 1,60 promila alkohola u organizmu.

Dve osobe iz Vladičinog Hana poginule u saobraćajnoj nesreći u blizini Aleksinca

Dve mlade osobe iz Vladičinog Hana od 21 i 34 godine, nastradale su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u ponedeljak dogodila na autoputu Beograd – Niš, u blizini petlje Aleksinački rudnici.

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240