Vranje bez novih slučajeva zaražavanja koronavirusom

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, tokom jučerašnjeg dana na kovid 19 testiranо је 129 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga.

Đacima generacije uručene nagrade

U Gradskom parku u Vranju održana je svečanost na kojoj su đacima generacije osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada Vranja dodeljene nagrade Grada za postignuti uspeh tokom školovanja.

Sve spremno za početak kupališne sezone

Bazen Javne ustanove ,,Sportski objekti’’, na sportsko rekreativnom centru kod sportske hale, otvoriće vrata za kupače u subotu, 25. juna, ukoliko to dozvole vremenski uslovi.

Lokalni fondovi za razvoj poljoprivrede velika podrška malim gazdinstvima

U Vranju su danas predstavljeni rezultati Lokalnih fondova za razvoj poljoprivrede koji su u proteklom periodu osnovani širom Srbije.

Simpo prodaje poslovni prostor u Igalu

Privredno društvo Simpo ad Vranje oglasilo je prodaju poslovnog prostora u Igalu.

Kulinarski show "Majke i snajke" u nedelju u Vranju

Od petka 24. juna „Majke & snajke karavan“ obilazi Srbiju, a prvog vikenda sa Rašom i ekipom Kurir televizije druže se građani Niša, Leskovca i Vranja.

U okrugu od 138 testiranih, pet pozitivnih na kovida 19

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na kovid 19 testiranо је 138 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga.

Javni poziv za instruktore

Republički zavod za statistiku objavio je javni poziv za prijavljivanje kandidata za instrukore u popisu stanovništva, domaćinstava i stanova 2022.godine.

,,Miholjski susreti sela" i ove godine u Vranju

U Palati Srbija, ministar za brigu o selu Milan Krkobabić, potpisao je sa predstavnicima 87 jedinica lokalnih samouprava, ugovore u ukupnom iznosu od 41,3 miliona dinara za organizovanje manifestacije pod nazivom ,,Miholjski susreti sela."

Besplatna overa dokumenata za upis u srednje škole i na fakultete

Građani imaju pravo na besplatnu overu dokumenata potrebnih za upis u srednje škole i na fakultete, saopštila je Javnobeležnička komora Srbije i pozvala građane da te poslove obave blagovremeno, kako se ne bi stvarale velike gužve u poslednjim danima upisa.

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240