Prijem za vranjske državne prvake u basketu

Zamenica gradonačelnika Zorica Jović i gradski većnik Nenad Đorđević priredili su prijem za basketaše Gimnazije „Bora Stanković“, koji su na nedavno održanom Državnom prvenstvu u basketu 3 na 3 osvojili prvo mesto.

„Ponosni smo na vas jer ste na najbolji način reprezentovali naš grad. Postigli ste ogroman uspeh, nastavljaući tradiciju dobrih rezultata u basketu, imajući u vidu i uspeh basketaša OŠ „Vuk Karadžić“ koji su prošle godine postali vicešampioni sveta na Svetskom školskom takmičenju.

U lokalnoj samoupravi imate pouzdanog partnera i budite sigurni da naša podrška neće izostati. Uspeh mladih sportista iz Vranja, najbolji je način za promociju grada i naše zemlje.

Vaša sledeća destinacija je Pariz i ja vam od srca želim puno sreće “, istakla je zamenica gradonačelnika Zorica Jović.

Član Gradskog veća Nenad Đorđević rekao je da uspeh u sportu znači kontinuitet u radu, a iza dobrih rezultata stoje godine upornog rada.

„Ulaganja u školski sport su sve veća. U 2016. godini iz budžeta se za ove namene izdvajalo 800.000 dinara, dok smo ove godine opredelili iznos od 3.700.000 dinara“, rekao je Đorđević.

Prisutnima su se obratili i Marko Ristić i Slađan Stanojković iz Odseka za obrazovanje, kulturu, sport, omladinu i informisanje, čestitajući gimnazijalcima osvojeno prvo mesto.

Trener ekipe Aleksandar Stanojković zahvalio se rukovodstvu Grada na podršci, uz obećanje da će Vranje u Parizu biti predstavljeno na najbolji mogući način.

Pored trenera, ogromne zasluge idu i mladim državnim prvacima. “Zlatni” tim čine Strahinja Krstić, Mateja Arsić, Nemanja Mitić i Dušan Filipović.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240