SNS: SSP se bavi lažnim aferama

Podkast Info – Vranjskih, performans plaćen million i dvesta hiljada dinara iz lopovskih džepova tajkuna Dragana Đilasa, popunio je prazninu svog programa gostovanjem stranačke preletačice Marinike Tepić i Bore, Borka, Borislava, zapravo sa svom trojicom Stefanovića, u kupljenoj prilici da otvoreno pljuju predsednika Aleksandra Vučića i aktuelnu vlast uz optužbe da se bave osiromašavanjem građana, koji su gle čuda, u vreme vladavine tajkuna Dragana Đilasa imali prosečne plate 320, a danas preko 550 evra.

Razliku od 700 hiljada onih koji su za vreme dvanaestogodišnje otimačine i pljačke čitave Srbije ostali bez posla u tom kontekstu sa pravom spominjemo.

Podkast plasiran ciljno par dana nakon neuspelog skupa koji je SSP probao da organizuje na platou ispred Robne kuće, jer kako bi se drugačije maskirao očigledan izostanak podrške?

Svakako je desetak slučajnih prolaznika i skoro toliko novinara pravi odraz podrške koju SSP ima, i to ne samo u Vranju već u čitavoj Srbiji.

To je ostavilo, verujemo, gorak ukus u ustima.

Optužujute aktuelnu vlast da izaziva netrpeljivost prema opoziciji, a zaboravljate da je to ono čime odiše cela ta vaša veštačka tvorevina jeftino kupljenih stranaka i da je osećanje koje gaji prema vama aktuelna vlast i većinski narod gotovo pa identično.

Za prve ste nevažni, drugi da vas ne vide!

Navikli smo već da se bavite lažnim aferama ne bi li izazvali destabilizaciju države, ali osim uzastopnog kokodakanja Marinike Tepić, nasleđenog još od Morovića, nemate ni jedan argument u sopstvenu korist, jer ih je nemoguće fabrikovati.

Ne žurite toliko sa procesuiranjem lopuža bivšeg režima, ostaće Multikom bez gazde, a funkcioneri vaše malobrojne stranke bez sponzora i skupocenih džipova.  Institucije Srbije kao pravne države, doći će do porekla imovine svih koji su ispraznili džepove naroda u prošlosti, zobaćete onda žito pod nogama kokošaka sa Moravića.

Ako nešto od živine ostane!

I na kraju misterija koja proganja sve nas, otkud Mirjani Ilić Stošić 19 lajkova na najavi vašeg pokušaja trovanja građana Vranja?

Navodi se u saopštenju Saveta za informisanje, GrO SNS Vranje.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240