SNS: Dezinformacije plaćeničko-podaničkog portala o Jumku

Otkad je najavljena Skupština Glavnog odbora Srpske napredne strake, prljava kampanja potkrepljena neproverenim i u većini slučajeva izmišljenim informacijama do kojih navodno Info – Vranjske dolaze od neimenovanih izvora, postaje uvredljivija i
ogavnija.

Najnovija, nikako i poslednja dezinformacija koju plasira ovaj plaćeničko – podanički portal jeste da je većini radnika HK. AD Jumko, njima koji broje 1877 pojedinaca, zaprećeno otkazima ukoliko ne ispune navodnu kvotu od 1000 ljudi, koliko po nekom
opet neimenovanom izvoru treba da obezbedi Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju, koji podsećanja radi, iako ta cifra pojedincima teško pada, broji na teritoriji grada preko 16 hiljada članova!

Iako se nalogodavac i finansijer Info – Vranjskih Dragan Đilas naveliko hvali da je svojim matematičkim umećem ,,stekao” silne milione otete od građana Srbije, to sa autorima ovih laži nije slučaj, jer se mnogo toga jednostavno ne uklapa.

Ne zaboravimo i to da je sam Jumko do dolaska Srpske napredne stranke na vlast bio ugašena kompanija bez budućnosti, dok je u nekoliko poslednjih godina u procesu reafirmacije i postaje vodeća kompanija tekstilne industrije Srbije.

Dakle, nesumnjivo je da radnici Jumka imaju više nego dovoljno razloga da veruju i budu zahvalni predsedniku Aleksandru Vučiću.

Ništa neće ni danas, niti u budućnosti promeniti jeftino plaćen pljuvački portal time što će radnike Jumka nazivati sendvičarima.

Oni bar svoj hleb pošteno zarađuju.
 
Navodi se u saopštenju Saveta za informisanje, GrO SNS Vranje

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240