NS: Dogodilo se ono što smo govorili, ulice u kojima su radovi nakon nevremena u katastrofalnom stanju

Iako smo, ne tako davno, kritikovali lokalnu vlast da se ulice u Vranju nalaze u katastrofalnom stanju, da se nakon izvodjenja gradjevinskih radova na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži gradske saobraćajnice raskopavaju i iste se ne vraćaju u prvobitno stanje, nažalost, dogodilo se upravo ono što smo govorili da će se dogoditi.

RIK: Ponavljanje parlamentarnih izbora u Velikom Trnovcu 30. juna

Republička izborna komisija (RIK) odlučila je na sednici da u četvrtak, 30. juna budu ponovo održani parlamentarni izbori u opštini Bujanovac, u Velikom Trnovcu, javlja Beta.

Zavetnici: Vranjanci srećna vam slava Duhovski ponedeljak

Gradski odbor Srpske stranke Zavetnici čestita vladiki Pahomiju,sveštenstvu i monaštvu Srpske pravoslavne crkve i svim građanima Vranja gradsku slavu Duhovski ponedeljak.

Danas bez glasanja u Velikom Trnovcu, stigla i dojava o bombi

Na biračkom mestu broj 6 u Velikom Trnovcu u četvrtak neće biti glasanja, javlja portal Bujanovačke, pozivajući se na potvrdu te informacije od predsednika biračkog odbora Dejana Menkovića.

RIK: Ponovljeni izbori u Velikom Trnovcu biće održani 23. juna

RIK je na 75. sednici usvojio Prigovor podnosioca proglašene liste "Koalicije Albanaca doline" odnosno zahtev za poništavanje ponovljenog glasanja na biračkom mestu 6, tako da će žitelji Velikog Trnovca na birališta izaći četvrti put.

Nikolić: Albanci sa juga prestanite da izmišljate da ste ugroženi i da maštate o nekakvoj velikoj Albaniji

Srpska stranka Zavetnici saznaje da nekakva delegacija političkih predstavnika Albanaca iz Preševa i Bujanovca,a koji za  sebe tvrde da žive u nekakvoj dolini,otišla  u sedište Ujedinjenih nacija u Njujorku,sastala se sa g.Feritom Hodžom ambasadorom Albaniju u UN sa namerom da otkriju istinu,situaciju i položaj Albanaca u toj dolini!Predviđen je i sastanak sa predstavnicima nadaleko čuvene istinoljubive i nadasve demokratske američke administracije kojoj će biti otkrivena istina o položaju Albanaca!

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240