U Bujanovcu upisano 15.700 Albanaca za izbore za nacionalni manjinski savet

Pravo glasa na predstojećim izborima za članove Nacionalnog saveta Albanaca (NSA) u Bujanovcu za sada ima 15.700 Albanaca, a taj broj će sigurno biti promenjen do zaključenja Posebnog biračkog spiska 28. oktobra, objavio je danas portal Bujanovačke.rs.

Narodna stranka: Ne nazire se završetak rekonstrukcije Zmajeve škole

Gradski odbor Narodne stranke Vranje se nedavno oglašavao povodom nemarnosti i nesposobnosti gradske vlasti koja je imala nameru da prvog septembra dozvoli da učenici Osnovne škole " Jovan Jovanović Zmaj" u Vranju krenu da pohađaju nastavu u zgradi ove škole u toku građevinskih radova na rekonstrukciji iste.

Nikolić: Na sutrašnjoj sednici Skupštine Srbije čuće se glas našeg okruga

Skupština Srbije održaće veoma značajnu sednicu 13.09.2022.god.sa samo jednom tačkom dnevnog reda:Izveštaj o pregovaračkom procesu sa Privremenim institucijama samouprave u Prištini od 15.06.2021. do 01.09.2022.god. koji je podnela Vlada Srbije na kojoj će biti prisutan i Predsednik Republike  Srbije Aleksandar Vučić.

Poslanik Nikolić: Predložićemo da se razgovori o Kosovu i Metohiji vrate pod okrilje UN

Na sednici Skupštine Srbije predložićemo da se razgovori o Kosovu i Metohiji vrate pod okrilje UN, izjavio je Dragan Nikolić, narodni poslanik Zavetnika iz Vranja.

SPS formalno doneo odluku da će učestvovati u vlasti

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas na konferenciji za medije pred početak sednice GO SPS kome su prisustvovali potpredsednici Aleksandar Antić, Dušan Bajatović, Novica Tončev, da će ta stranka i formalno doneti odluku o učešću u novoj Vladi Srbije, istakao je da s predsednikom Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandrom Vučićem nije razgovarao o personalnim rešenjima i resorima namenjenim SPS.

Pripreme za izbore članova Saveta nacionalnih manjina

Gradska uprava obaveštava građane grada Vranja, pripadnike nacionalnih manjina, koji imaju prijavljeno prebivalište na teritoriji grada Vranja i interno raseljena lica sa Kosova, koja su prijavila boravište na teritoriji grada Vranja, da mogu vršiti uvid, podneti zahtev za upis, brisanje, izmenu, dopunu ili ispravku podataka u Posebnom biračkom spisku-delu biračkog spiska koji se vodi za područje grada Vranja.

Narodni poslanik Dragan Nikolić čestitao prvacima polazak u školu

Svim đacima i njihovim roditeljima u Vranjskom okrugu čestitam prvi septembar,dan polaska u školu.

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240