Odžano književno veče književnice i novinarke Jelice Greganović

U okviru Književne kolonije odžano je književno veče književnice i novinarke Jelice Greganović.

Ona je naglasila da njene knjige nisu pred čitaocima da bi ikome, išta ukazale.” Ne volim deljenje saveta i ne bih tu vrstu odgovornosti preuzimala, imam je dovoljno i bez toga, nego su te knjge tu da bude lakše meni”, kazala je Greganovićeva i dodala da piše humorističke priče i veruje da čovek nema alibi da se smeje drugima, dok ne pokaže da ume da se smeje sebi.

“Ako uspete sebi da se nasmejete u mnogim situacijama koje doživljavate na dnevnom nivou, biće sve mnogo lakše “ rekla je gošća.

“Kada su me kolege sa B92 pozvale da pišem blog, pristala sam samo pod jednim uslovom, da mogu da pišem o svemu što nije politika, jer je moj posao dvadeset godina pre toga bio samo bavljenje politikom, tzv. informativno novinarstvo. Kada su mi rekli da smem, onda sam ja sebi tamo napravila jedan mali hobi i taj prostor mi je bio vrlo značajan jer sam mogla da pišem o stvarima za koje u mom poslu nije bilo mesta i jezikom koji nisam mogla da koristim u novinarstvu” istakla je Greganovićeva.

Greganovićeva je među najčitanijim srpskim blogerima, koja svoje priče objavljuje na VIP Blogu B92, kao i na blogu izdavačke kuće Laguna.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240