Pozorišni i bioskopski repertoar za predstojeći vikend

Na repertoaru Pozorišta ,,Bora Stanković’’ večeras od 20 sati je predstava ,,Crna Ptica’’.

U nedelju, 18. septembra, od 12 sati biće izvedena lutkarska predstava ,,Nerođena devojka’’. Obadve predstave izvode glumci vranjskog ansambla.

Što se tiče bioskopskog repertoara, u subotu, 17. septembra, su dva filma. Za mališane u terminu od 12 sati je animirani avanturistički film ,,100% vuk’’.

Ovo je priča o 100% vuku Frediju, nasledniku ponosne porodične loze vukodlaka. Uveren da će postati najstrašniji vukodlak ikad, Fredi ostaje u šoku kada na svoj 14. rođendan njegova prva bitka pođe po zlu, pretvarajući ga u divlju pudlicu. Stariji članovi čopora spremaju mu izazov gde Fredi mora da nadvlada svoju ružičasti i pahuljasti izgled, kako bi dokazao da je još uvek 100% Vuk, kratak je sadržaj ovog avanturističke komedije za decu.

Istog dana u večernjem terminu, od 20 sati, je film ,,After: Posle srećnog kraja’’, koji je bioskopsku premijeru imao krajem avgusta.

Reč je o američkom ljubavnom filmu, u režiji Кastil Landon, po scenariju Šeron Sobojl, koji se temelji na istoimenom romanu Ane Tod.

Naime, Tesa i Hardin su odolevali svim izazovima, ali hoće li im se kraj njihove bajke obiti o glavu? Posle srećnog kraja... Život nikada neće biti isti. Nikada Tesi i Hardinu nije išlo kao po loju, ali svaki novi izazov je njihovu strastvenu vezu činio sve jačom.

Ali kada važno otkriće iz prošlosti do srži protrese Hadinovu neprobojnu fasadu, a Tesa doživi tragediju, hoće li ih to ponovo zbližiti ili razdvojiti?

Karte za pozorišne i bioskopske programe mogu se kupiti na biletarnici pozorišta .

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240