I ove subote na repertoaru bioskopa dva filma

Na repertoaru vranjskog bioskopa, u sali Pozorišta ,,Bora Stanković’’, i ove subote, 27. avgusta, su dva filma.

U prepodnevnim satima u terminu za najmlađe gledaoce, od 12 sati, je film pod nazivom ,,Malci 2: Gruov početak’’. Reč je o animiranoj akcionoj komediji koja govori o najvećem superzlikovcu sveta koji upoznaje legendarne Malce.

Mnogo pre nego što je postao zao, Gru je bio dvanaestogodišnjak iz predgrađa, koji je ‘70. godina kovao plan kako da iz svog podruma pokori svet. Nije išlo naročito dobro. Kada su se Gruu putevi ukrstili sa Malcima, ova neobična porodica udružuje snage. Zajedno, izgradili su svoju prvu jazbinu, dizajnirali prvo oružje i nastojali da izvrše svoju prvu misiju.

Kada je zloglasna superzlikovačka supergrupa zlokobna šestorka svrgla svog vođu, legendarnog majstora borilačkih veština Vilija Kobru (oskarovac Alan Arkin) – Gru, njihov najverniji obožavalac, dobija priliku da postane novi član, stoji u opisu filma.

Istog dana u večernjem terminu, od 20 sati, je akcioni avanturistički film ,,Tor: Ljubav i grom“ iz studija Marvel pronalazi Boga groma na putovanju za razliku od bilo čega sa kojim se ikada suočio – u potrazi za unutrašnjim mirom. Ali Torovo penzionisanje prekida galaktički ubica poznat kao Gor Bog mesar, koji traži istrebljenje bogova.

Da bi se izborio sa pretnjom, Tor traži pomoć Kralja Valkirije, Korga i bivše devojke Džejn Foster, koja – na Torovo iznenađenje – neobjašnjivo rukuje svojim magičnim čekićem Mjolnir, kao Moćni Thor.

Zajedno se upuštaju u mučnu kosmičku avanturu kako bi otkrili misteriju osvete Boga Mesara i zaustavili ga pre nego što bude prekasno, siže je ovog filma koji je početkom jula počeo da se prikazuje u bioskopima.

Karte za bioskopske projekcije mogu se kupiti na biletarnici pozorišta koja radi u uobičajenim terminima.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240