Tokom vikenda dve predstave i dva filma na velikom platnu

Na repertoaru Pozorišta ,,Bora Stanković’' večeras od 20 sati je mjuzikl ,,Ministarka'', koji je po motivima Nušićeve ,,Gospođe ministarke'', na scenu vranjskog teatra postavio Vladimir Lazić.

U nedelju od 12 sati za najmlađe gledaoce je lutkarska predstava ,,Nerođena devojka''. Što se tiče bioskopskog repertoara i ove subote, 18. juna, su dva filma.

U terminu predviđenom za najmlađe gledaoce, od 12 sati je animirani, avanturistički film ,,Priče iz skrivenog grada: Drvo želja’’.

Pogrešna želja mladog oposuma zamrzava ceo njen rodni grad Sanktuari Siti i preti svima koji tamo žive, stoji u opisu filma, koji se inače u bioskopima pojavio 2. juna.

Istog dana u večernjem terminu, od 20 sati, je avanturistički, akcioni film sa epskim elementima ,,Svet iz doba Jure – Nadmoć’’.

Smela, nova avantura koja oduzima dah, stiže u pravo vreme i prostire se širom sveta. Od stvaraoca i reditelja Sveta iz doba jure Kolina Trevoroa, Nadmoć se odvija četiri godine nakon što je Isla Nublar uništen.

Dinosaurusi sada žive – i love – zajedno sa ljudima širom sveta.

Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvek, da li će ljudska bića ostati glavni predatori na planeti koju sada dele sa najstrašnijim stvorenjima u istoriji, poručuju iz produkcije. Karte za pozorišne i bioskopske programe mogu se kupiti na biletarnici pozorišta.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240