Potpisani ugovori o dodeli subvencija za samozapošljavanje

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković potpisao je ugovore o dodeli subvencija za samozapošljavanje u jednokratnom iznosu od po 250.000,00 dinara sa 9 lica sa teritorije grada Vranja.

Usvojena Odluka u budžetu grada Vranja za 2022. godinu

Na 18. sednci Skupštine grada odbornici su usvojili Odluku o budžetu grada Vranja za 2022. godinu, koju je obrazložio gradski većnik Bojan Kostić, ističući da je ona jedna od najvažniijih za lokalnu samoupravu.

Odbor narodne skupštine za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava zaseda u Vranju

U sali Skupštine grada u Vranju, sutra će biti održana 56. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava.

BAT 20.put zaredom jedina duvanska kompanija u svetskom indeksu održivosti

Zahvaljujući kontinuiranim ulaganjima u održivo poslovanje, kompanija British American Tobacco (BAT),  20. godinu zaredom uvrštena je u Dow Jones indeks održivosti (DJSI) kao jedina duvanska kompanija.

Vranje primer dobre prakse u upravljanju javnim finansijama

U sali Skupštine grada Vranja održana je 56. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, Narodne skupštine Republike Srbije.

Usvojen Nacrt odluke o budžetu grada Vranja za 2022. godinu

Na 66. sednici Gradskog veća kojom je predsedavao gradonačelnik dr Slobodan Milenković između ostalog članovi Gradskog veća usvojili su Nacrt odluke o budžetu grada Vranja za 2022. godinu.

Održana javna rasprava o Nacrtu odluke o budžetu grada Vranja za 2022. godinu

Pred početak javne rasprave o Nacrtu odluke o budžetu grada Vranja za 2022. godinu, zamenica gradonačelnika Zorica Jović istakla je da je ova odluka  jedna od najznačajnijih za funkcionisanje i rad lokalne samouprave.

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240