Raspisan Javni poziv za sufinansiranje mere energetske sanacije porodičnih kuća putem ugradnje solarnih panela

Gradsko veće grada Vranja raspisalo je Javni poziv za sufinansiranje mere energetske sanacije porodičnih kuća putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe na teritoriji grada Vranja za 2022. godinu.
Korisnici bespovratnih sredstava su domaćinstva, izuzev domaćinstava koja su u prethodnom periodu koristila sredstva Grada Vranja za slične aktivnosti i domaćinstava koja su u prethodne dve godine, posle dostavljanja Rešenja o dodeli bespovratnih sredstava, za slične aktivnosti odustali od sprovođenja aktivnosti.
 
Maksimalni iznos sredstava podsticaja koji se dodeljuje, predstavlja manji iznos od 50% od vrednosti ukupne investicije sa PDV-om, a maksimalno 420.000 dinara sa PDV-om i manji od iznosa koji se dobija množenjem snage panela u kW iz dostavljene profakture, sa iznosom od 70.000,00 dinara sa PDV-om.
 
Konkursna dokumentacija za Javni poziv može se preuzeti na internet stranici Grada Vranja, link: http://www.vranje.org.rs/ogradu.php?id=0&oblast=ensanacija i na šalteru br. 1, Gradske uprave grada Vranja, ul. Kralja Milana br.1, (u uslužnom centru). Rok za podnošenje prijava je 21 dan od dana objavljivanja na zvaničnoj internet stranici i oglasnoj tabli Grada Vranja.
 
Popunjeni, potpisani i odštampani prijavni obrazac u tri primerka (jedan original i dve kopije) i prateća dokumentacija dostavljaju se u zatvorenoj koverti sa naznakom:
„PRIJAVA ZA JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE GRAĐANA U SPROVOĐENJU MERE ENERGETSKE SANACIJE PUTEM UGRADNJE SOLARNIH PANELA ZA PROIZVODNJU ELEKTRIČNE ENERGIJE – NE OTVARATI”, sa punom adresom pošiljaoca na poleđini koverte.
 
Prijava se predaje lično na šalteru br. 1 Gradske uprave grada Vranja, u uslužnom centru ili preporučeno poštom na adresu: Gradska uprava grada Vranja, ul. Kralja Milana br.1, 17500 Vranje. Komisija za realizaciju mera energetske sanacije porodičnih kuća.
 
Sve dodatne informacije i obaveštenja u vezi Javnog poziva mogu se dobiti na telefon: 017/ 402 381 ili e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
Sredstva za sufinansiranje i energetsku sanaciju objekata obezbeđena su od strane Ministarstva rudarstva i energetike-Uprava za finansiranje i podsticanje energetske efikasnosti i Grada Vranja.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

trenutno
min
max
pritisak
vidljivost
vetar

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 060/ 0405-240