Dragan Marković Palma, povodom seoske slave Svetog Jovana, sinoć je u svom rodnom selu u Končarevu kod Jagodine po 18. put organizovao sportsko-muzički sprektakl, a preko 10.000 posetilaca uživalo je uz muziku Harisa Džinovića i

Jovane Tipšin, te bodrilo kik boksere Palminih tigrova. Oni su poraženi od selekcije Portugala 3:2, ali to nije umanjilo draž celog događaja.

Možda Palmini tigrovi nisu navikli da gube, ovo je 18 meč i imamo pozitivan skor 15 pobeda, dva poraza i jedan nerešen ishod. Dali smo sve od sebe, ali Portugalci su bili jači. U Jagodini imamo uslove za vrhunske rezultate, tu su 43 otvorena terena i nekoliko zatvorenih hala, zato i imamo vrhunske takmičare u svim sportovima. Večeras smo se oprostili od vetrerana Palminih tigrova, a sledeće godine vežbaćemo, treniraćemo i takmičićemo sa omladincima. Poraz u sportu nije neki gubitak, važna su dešavanja, jer Srbija voli sport i muziku, rekao je Marković i zahvalio se građanima pedesetak gradova u Srbiji koji su prisustvovali ovom događaju.

 

Pobede za Portugal ostvarali su Horge Andrade, Igor Felipe i Renato Kanelas, a za Palmine tigrove Nemanja Pantelić i Aleksandar Konovalov u najlepšoj borbi večeri.

- Veliki meč Srpskih i Portugalskih boraca, odlučili su detalji. Znali smo da su vaši borci veoma dobri i doveli smo naše najbolje takmičare. Veoma cenimo vaše kik boksere. Nosim prelepe utiske iz Jagodine, publika je uživala i to najbitnije, rekao je trener Portugalaca Žoao Diogo.

Događaju su prisustvovali diplomatski predstavnici Angole, Pakistana, Katara i Maroka, dok je meč otvorio generalni direktor kompanije Vibak Srbija Danijele Dilorio.

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240