Dinamo u nedelju dočekuje ekipu Grafičara u okviru 26. kola Prve lige Srbije. 

Po rečima trenera Dinama Dragana Antića očekuje se u Vranju derbi kola protiv prvog na tabeli, ali da će sa pruženim maksimumom igre tri boda biti zagarantovana. Pre komentara na utakmicu koja sledi, šef stručnog štaba se osvrnuo na prethodnu utakmicu:

"Utakmica u  Dobanovcima od posebnog značaja. Momci su izginuli po veoma nezgodnom terenu. Bilo je napeto sve vreme. Imali smio sreće što smo dali gol odmah u osamnaestoj sekundi igre. Ta pobeda nam je dala mnogo energije za ovu utakmicu koja sledi". Veličković neće moći da igra zbog povrede. Plojović i Goranović takođe ali zbog kartona.

"Igramo bez tri standarda igrača, ali tu su ostali koji ginu za svoj klub. Nadamo se da će naši navijači doći da nas podrže u derbiju kola. Dolazi nam Grafičar,  izvanredna ekipa, prva na tabeli. Devedeset posto igrača imaju Crvene Zvezde, to je Zvezdina filijala. Svi znaju da igraju, ali se ja njih ne bojim. Ja se bojim samo moje ekipe. Ako pruže maksimum, a znam da hoće imamo šanse da pobedimo svakog. Mislim da igramo dobar fudbal", naglašava Antić.

Golman  Cvetanović je debitovao na utakmici protiv Budućnosti u Dobanovcima. S obzirom da se, kako kaže trener Antić, pokazao i dokazao, braniće i na sledećoj.

"Utakmica koju smo dobili protiv Budućnosti je značila za sve nas na psihološkom momentu. Nadam se da ćemo nastaviti tim ritmom. Grafičar je dobra ekipa, prvi su na tabeli ali ako iznesemo sve što nam šef kaže, pobeda neće izostati"

Štoper Jelić ističe da će dati sve od sebe kao i u Dobanovcima, gde su pokazali karakter  i želju za pobedom.

"Teška utakmica po teškom terenu, gde smo pokazali karakter, volju i želju. Vratili smo se sa dve polomljene glave, što je pokazatelj naše igre. Protiv Grafičara nas očekuje teška utakmica. To je mlada, talentovana ekipa koja je prva na tabeli. Radi se o ozbiljnoj ekipi ali ćemo mi dati sve od sebe da tri boda ostanu u Vranju".

Utakmicu protiv Grafičara Dinamo igra u nedelju 15. marta od 15 časova na Jumkovom stadionu.

TK

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240