U 25. kolu Prve lige Srbije, fudbalski klub Dinamo gostuje u nedelju, ekipi Budućnosti iz Dobanovaca .

Šef stručnog štaba Dragan Antić, kapiten Mlađan Stevanović i povratnik špic Željko Dimitrov, jednoglasni su u najavi i očekivanju, da će, kvalitetnom i timskom igrom, puni entuzijazma i elana  ostvariti pobodu nad ekipom iz  Dobanovaca.

Antić se vratio na prethodno kolo i pohvalio svoje momke na izgaranju i igri u utakmici protiv Kolubare. Kako on kaže sedamdeset minuta dobre igre, ali nakon toga povreda golmana i izmene u timu dovele su do gubitka bodova.

"Mislim da smo napravili jednu homogenu ekipu punu elana, borbe i želje za dokazivanjem. Ono što ističem a što je najvažnije je da se vratila pozitivna atmosfera u ekipi. Sada imamo dobar tim i idemo svaku utakmicu na pobedu. Ne smemo potcenjivati nijednu ekipu. Sada igramo sa Dobanovcima, koja ima nova pojačanja, neka koja sam i ja hteo da dovedem ali nije bilo para. Idemo protiv njih na pobedu kao i svaku narednu. Sada smo mnogo i jači dolaskom Dimitrova. Mislim da nam je napad ubojitiji. Svaka utakmica nam je sada biti ili ne biti", ističe Antić.

"Golman Popović se nije oporavio od povrede, tako da će braniti Cvetković. Malo ćemo promeniti sestem igre. Igraćemo sa dva špica", kaže Dragan Antić trener Dinama.

"Što se tiče prethode utakmice, imamo dosta toga da žalimo", kaže kapiten Mlađan Stevanović i dodaje: 

"Sa pobedom bi bili četvrti ili peti, što bi nam mnogo značilo. Sada smo pali mesto nazad. Ima da se igra još sedam kola, tako da ništa nije gotovo. Da je ušao Filip bilo bi sve drugačije. Malo bi se zatvorili i čekali na kontru. Ali eto, to je fudbal. Lopta je okrugla. Imamo tu dobru atmosferu u klubu i sada idemo u Dobanovce na pobedu. Oni imaju dobru ekipu, dobrog golmana, doveli su dobre igrače. Nama je najbitnije da stvaramo šanse i dajemo golove".

Špic Željko Dimitrov, se vratio u klub i kaže da će maksimalno pomoći klubu da se Dinamo vrati u Super ligu gde i pripada:

" Vratio sam se kući, dogovorio sa šefom sve i imamo taj prevashodni cilj da se Dinamo vrati tamo gde i pripada, u Super ligu. Ja sam maksimalno spreman i verujem da ću pomoći da ispunimo taj naš cilj koji imamo. Što se tiče ekipe još uvek nisam upoznao sve igrače, neki su novi. Ali mi deluje da je ekipa dosta dobro skockana i mislim da ima još prostora za napredak.  Za nas nema zime. Samo treba da pratimo ono što nam se kaže i da radimo".

Meč između Budućnosti  i Dinama igra se u nedelju 8. marta u 14. časova. Za Dinamove navijače obezbeđen je prevoz.

 TK

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240