Predsenik opštine Vladičin Han Goran Mladenović juče je podelio lopte u okviru akcije koju organizuje Hanska lokalna samouprava.  

Akcija je koncipirana na taj način da sve  škole na teritoriji ove opštine dobiju potrebnu opremu, kako bi na taj način kod učenika probudili takmičarski duh i osećaj zajedništva u okviru lokalne zajednice.

„I ova hala će biti projekat broj jedan sa kojim će opština Vladičin Han u toku ove godine se javiti kod vlade Republike Srbije. Da uradimo kompletnu rekonstrukciju krova, da zamenimo parket, da sredimo spoljnu i unutrašnju fasadu, da uradimo osvetljenje i da naša gradska centralna hala sija sjajem kakvim je nekada blistala“, istakao je predsednik opštine Vladičin Han Goran Mladenović.

Juče je u Hanu održano okružno takmičenje Pčinjskog okruga u futsalu, u okviru koga  su učestvovali pionirke i pioniri. U ženskoj konkurenciji prvo mesto je osvojila OŠ „ Dositej Obradović“  iz Vranja, za drugu poziciju se izborila OŠ „Sveti Sava“ iz Vladičinog Hana i a treće mesto pripalo je OŠ „Vuk Karadžić“ iz Surdulice.

U muškoj konkurenciji treće mesto pripalo je  OŠ „ Jovan Jovanović Zmaj“ iz Surdulice. U finalu su se borile ekipe osnovnih škola „Sveti Sava“ iz Vladičinog Hana i “ Vuk Karadžić“ iz Vranja. Hančani su pobedom nad Vrnjancima od 4:1 osvojili prvo mesto.

TK

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240