Fudbalski klub Dinamo iz Vranja prvenstvo nastavlja utakmicom protiv Kolubare iz Lazarevca u subotu 29. februara sa početkom od 14 časova. 

Domaćini u ovaj meč ulaze zadovoljni obavljenim pripremama, na čemu i baziraju svoj optimizam. Šef stručnog štaba Draga Antić  istakao je da je sa kolegama dobro analizirao prednosti i mane rivala, kao i da je igračima predočeno sve. Ali da je Kolubara za prolećni deo sezone dovela par superligaša, tako da ih očekuje veoma težak meč. Prvenstvo nastavljamo bez para, naglašava Antić i dodaje da fudbaleri nisu tri meseca primili platu:

"Očekuje nas vrlo teška utakmica, Kolubara je dovela par superligaša, odvojili su preko sto hiljada evra za igrače. Imaju velike ambicije. Većina klubova tako i radi. Kod nas je to sasvim drugačije. Sve te klubove podržava grad. Svi su maksimalno ispoštovani od strane grada, za razliku od nas. Mi nismo uopšte. Još uvek nam nije uplaćen ni dinar. Obećano nam je početkom februara. Došao je kraj meseca, nema uplate još uvek. U subotu počinje prvenstvo, deca nisu primila tri meseca platu. Preostaje nam teška borba za opstanak. Ne možemo u takvoj situaciji da gajimo neke iluzije da napadamo Super ligu. Ambicije su jedno, stvarnost i realnost drugo. Mi smo sa trideset hiljada organizovali pripreme i doveli 13. pojačanja. Dok je Kolubara jednog igrača platila dvadeset hiljada evra. Ali više ne vredi ni pričati o tome, zato što iz grada nemaju razumevanja. Ono što je meni trenutno najbitnije jeste pozitivna atmosfera u svlačionici".

Antić je pozvao navijače da daju podršku svom klubu, zato što im znači. Dobijena utakmica u subotu znači da će se klub priključiti vrhu, kaže Antić:

"Ako izgubimo, sledi nam teška borba za opstanak. Razlika u broju bodova je vaoma mala, od vrha do dna, tako da će biti čupavo. Uvek sam bio optimista, ali ovog puta nisam. Zato što moram juriti prijatelje da mi pomažu, da daje svoj novac. Kako drugačije da nateram decu da trče na treninzima i utakmicama".

Što se tiče igračkog kadra, svi su spremni osim Tigrana koji se povredio, ali i se i Jelić žali na zadnju ložu, kaže Antić. Ali ko god izađe, daće svoj maksimu, ističe šef struke Dinama.

Fudbaleri Filip Stamenković i Davor Nedeljković ističu da nakon odličnih priprema, bez obzira na protivnika, uz maksimalnu koncentraciju i davanje sto posto, pobeda je neminovna:

"Odradili smo odlične pripreme u Albaniji. za tri dana nam gostuje Kolubara. Ekipa koja sedosta pojačala, imaju i novog trenera. Ali mislim da se u subotu mi pitamo. Zavisi sve od naše igre. Ono što šef bude rekao moramo da ispoštujemo. Ambicijer kluba su iste i dalje. Moramo da idemo na pobedu" naglašava Stamenković.

"S obzirom da igramo prvo kolo u nastavku sezone na domaćem terenu, to je naša predniost. Što ne znači da će nam biti lako. Dolazi nam Kolubara koja ima dosta mladih igrača željnih dokazivanja. Mi smo odradili pripreme kako treba i spremni smo za početak prvenstva. Ko god izađe na teren mora da pruži svoj maksimum i da ima jedan cilj u glavi a to je pobeda", kaže Nedeljković.

Meč 24.kola Prve lige Srbije između Dinama i Kolubare igra se u subotu 29.februara 2020.godine, sa početkom u 14:00 časova.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240