Sportski savez Srbije sa svojim članicama, Sportskim savezima gradova i opština, pokreće akciju promovisanja zdravih stilova života, sa akcentom na učešće ženske populacije u vežbanju i rekreaciji.

Kako je planirano akcija bi trebalo da počne 9. marta i da se sprovodi minimum jednom nedeljno u 14 gradova koji su se prijavili Sportskom savezu. Iz Vranja su 4 trenera završila kurs za operativne trenere za bodi bilding, fitnes i aerobik, i oni će rukovoditi treninzima u Vranju.

Kako je najavljeno iz Sportskog saveza grada Vranja akcija ,,Budi zdrava - vežbaj sa nama'' u našem gradu bi trebalo da počne 15. marta u 11 časova u Sportskoj hali u Vranju.

Prijavljivanje zainteresovanih Vranjanki je u prostorijama Sportskog saveza Grada Vranja, u ulici Partizanskoj (zgrada Televizije Vranje), ili na telefon 017/ 410 – 437. Inače, na predlog Sportskog saveza Srbije promoterka ove akcije biće strelac Ivana Maksimović, potpredsednica UO Sportskog saveza Srbije, saopšteno je iz vranjskog Sportskog saveza.

TK

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

VREMENSKA PROGNOZA

PRATITE NAS

PRIJAVA

KURSNA LISTA

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje vesti sa našeg sajta na Vaš e-mail

TV INFO PULS VRANJE

UL: Marička 20,17501 Vranje
EMAIL: tvinfopuls@gmail.com
TEL: 017/ 405-240